AcasăProiecte specialePagina de BusinessCum să câștigăm la pariuri sportive?

Cum să câștigăm la pariuri sportive?

Răspunsul cel mai simplu, cel mai la îndemână la această întrebare este acesta: cu răbdare, cu studiu intens, cu disciplină în joc, cu responsabilitate.

Toate aceste atribute sunt greu de găsit, din păcate în profilul pariorului român. Mai toți se gândesc doar să aibă parte de niscaiva ponturi pariuri venite din cer, să dea lovitura cât mai rapid, cu cât mai puțin efort și investiții cât mai mici. Toți am dori asta, nu-i așa?

Este o mentalitate păguboasă, care nu prea are alt rezultat în afară de inevitabila golire a conturilor pariorilor.

Dacă lucrurile stau astfel, întrebarea vitală este: “ce trebuie făcut pentru ca șansele de profit să fie unele reale și realiste pe biletele de joc ale pariorilor?”

Pe scurt, creșterea șanselor de reușită ale unui bilet la pariuri depind de câțiva factori esențiali:

  • cunoștințe temeinice despre sportul pariat:
  • urmărirea și analiza riguroasă a meciurilor dintr-un campionat sau maximum două;
  •  un management draconic al banilor;
  • o strategie de pariere potrivită cu profilul de risc individual.

Cunoștințele sportive pe care ar trebui să și le dezvolte un parior sunt neapărat concentrate pe un campionat de fotbal sau maximum două. Altfel, realist vorbind, nu am avea destul timp fizic destinat studiului, analizei, vizionării meciurilor, sintezei propriilor statistici.

Dacă am avea prea multe meciuri de analizat, energia noastră s-ar disipa în prea multe direcții, iar șansele de a face un studiu valoros al meciurilor s-ar diminua considerabil.

Managementul banilor presupune, în primul rând, stabilirea unei sume lunare destinate pariurilor sportive. Este o sumă, “bancă” în limbaj parioristic, care nu ar trebui să depășească zece procente din veniturile lunare pe care le avem.

Se presupune din start că eventuala pierdere a acestei sume nu va afecta viața pariorului și a familiei sale, sunt bani destinați pasiunii, pe care acesta își poate permite să îi piardă.

Pentru ca pariurile sportive să rămână în limitele rezonabile ale pasiunii, “banca” nu va fi mărită în timpul unei luni calendaristice, indiferent dacă se obține profit sau, dimpotrivă, se înregistrează pierderi în cont.

Managementul banilor merge mână în mână cu o strategie de pariere potrivită.

 Ideal ar fi ca această strategie să aibă caracter individual, să fie rodul cercetărilor personale între atâtea posibilități de pariere care există pe piață. Este adevărat însă că, pentru a șlefui o strategie personală care să dea cu adevăarat roade, este nevoie de timp, de testări repetate cu mize modice și de ceva experiență acumulată în domeniu.

Acestea sunt, foarte pe scurt, ingredientele care ne pot aduce profit pe termen lung la pariuri sportive. Trebuie să spunem foarte direct că aceste câștiguri sunt la îndemâna acelor pariori care tratează cu deplină seriozitate această pasiune și care nu se opresc nicicând din a-și îmbunătăți cunoștințele și abilitățile în acest domeniu.

 

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare