AcasăProiecte specialePagina de BusinessCum să fii sigur că ți-o iei în freză...

Cum să fii sigur că ți-o iei în freză anul acesta de 8 martie

Abia aștepți primăvara după o iarnă de stat prin casă sau ferit de mașinile care te stropesc cu apă din bălți? Nu te bucura prea tare căci urmează acea perioada a anului când trebuie să dovedești afecțiunea pentru toate persoanele gingașe de sex feminin din viața ta. Dacă pe vremea când eram eu copil trebuia să te prezinți cu mărțișorul pe 1 martie și cu buchetul de flori și cadoul pe 8, acum nici nu ieși bine din iarnă că mai trebuie să bifezi și 14 februarie, Valentine’s Day, și 24 februarie, Dragobete, ca să nu se supere tradiționaliștii. Între timp, societatea de consum a luat avânt și nu mai sunt suficiente un amărât de mărțișor și un buchețel de lalele. Nu vei scăpa fără o sesiune de shopping la bijuterie sau la magazinul ei preferat de genți și poșete.

Dacă vrei să nu cazi pradă delirului consumist din prag de primăvară, ai două opțiuni: ori găsești niște diferențe irevocabile până la jumătatea lunii februarie, ori mergi cu Dumnezeu înainte și oferi următoarele scuze penibile pentru că nu te-ai prezentat cu cadoul regulamentar:

Ți-a mâncat pisica… banii

O variație a scuzei „mi-a mâncat pisica tema”, în ziua de astăzi aceasta scuză s-ar putea să funcționeze pentru că știm cu toții cât de iubite sunt memele cu pisici. În cel mai rău caz, ajungi tu subiect de memă.

Nu a ajuns curierul

Asta merge mai mult ca o amânare, pentru că la un moment dat curierul tot ajunge. Se știe că și curierul sună întotdeauna de două ori, ba iți mai trimite și SMS dacă nu te-a găsit la adresă. Între timp, te poți gândi la o soluție mai bună. Bonus: poți să stai mai mult pe telefon „încercând să rezolvi problema”.

Am crezut că nu îți trebuie nimic

Ai putea la fel de bine să te arunci într-o prăpastie, dar măcar mori cu dreptatea în mână. În ziua de azi, chiar că nu ne lipsește mai nimic pentru că specialiștii în marketing și abureală online au grijă de asta.

Mergem împreună să îți iei ceva

Această scuză este capabilă să alimenteze furia pasiv-agresivă din orice persoană. Pe de o parte, ești ofticat că nu ai primit nimic. Pe de alta parte, nu poți să te superi cu adevărat că doar nu e ca și cum omul nu vrea să îți ia nimic. Cum să nu o iei razna? Dezavantajul acestei soluții e că e posibil să fii nevoit să suporți câteva ore de shopping prin mall, iar nivelul cheltuielilor va crește cu fiecare mare lanț de modă internațional pe lângă care treceți.

Am jucat banii la jocuri de noroc

Pentru această afirmație îți trebuie mult curaj. Dacă te crede, spune-i că o să joci la casa de pariuri online Unibet ca să recuperezi suma pierdută și să îi iei ceva foarte frumos.

Ai trecut cu bine de luna martie? Nu te grăbi să răsufli ușurat; vin Iepurașul, ziua ei, onomastica, mai puțin și e Crăciunul… și uite așa trece viața.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare