AcasăProiecte specialePagina de BusinessFie pandemie, fie nu, doamnele nu renunță la manichiura...

Fie pandemie, fie nu, doamnele nu renunță la manichiura cu oja semipermanentă

În ultima vreme saloanele de profil au remarcat un interes crescut privind tipul de ojă cu care clientele își doresc să își facă manichiura. Este vorba de cea semipermanentă, un produs hibrid între oja clasică și gelul de unghii. Fie pandemie, fie nu, cu sau fără certificat verde sau alte restricții, clientele preferă chiar și acasă acest tip de manichiură.

Stilul practic de manichiură, în vremuri moderne

Femeia modernă este activă, are job, îngrijește și casa, familia, copiii. Nu își neglijează rolul de gospodină, însă este cu siguranță mai alertă cu privire la look-ul său. Preferă calitatea produselor, serviciile profesionale, frecventează foarte des saloanele. Sau, dacă vremurile actuale nu îi mai permite asta, nu uită să își comande acasă oja semipermanenta.

În materie de manichiură sunt preferate ojele semipermanente. Se înțelege și de ce, întrucât vin la pachet cu o grămadă de avantaje. Cele care au încercat până acum ojele semipermanente profesionale confirmă de altfel că acest gen de produs este net superior. De ce? Pentru că oja odată aplicată și fixată – aceasta nu se va usca clasic, ci va fi polimerizată – nu sare, nu crapă, nu se decojeste. Adică manichiura va fi una perfectă pentru mai mult timp.

Clienta ajunge din nou în salon atunci când unghia naturală începe să crească și se observă acest lucru. În plus, datorită unor formule complexe și îmbunătățite cu tot soiul de vitamine, ojele semipermanente hrănesc unghia și o ajută să fie mai puternică, să nu se rupă sau să nu se exfolieze prea ușor.

De unde pot fi comandate oje semipermanente

Fie pentru cei care au saloane sau pentru cele care se vor preocupa  și acasă de manichiura lor Nolia Shop este furnizorul pe care se pot baza. Aici sunt regăsite mai toate tipurile de produse, oje, geluri, consumabile, accesorii pentru nail art, inclusiv echipamente pentru realizarea manichiurii/pedichiurii.

Nolia Shop înseamnă totodată un brand de academie ce aduce tehnicienii proteziști de unghii la un alt nivel. Fie începători, fie cei care doresc să atingă un next level în acest domeniu, vor regăsi aici cursuri interesante pe care le pot urma. Își pot procura și materialele necesare pentru a exersa constant manichiuri dintre cele mai complexe.

Nolia Shop expediază orice comandă chiar și în afara țării. Alegeți de aici ojele semipermanente în nuanțele dorite. În pagina oficială produsele vin și cu explicații privind modul corect de a le utiliza. Veți avea așadar acces la un soi de ghid despre unele dintre cele mai importante detalii – cât rezistă și în ce condiții, timp de polimerizare, vâscozitate, grad de acoperire. Toate aceste produse sunt testate în prealabil, sunt calitatea germană garantată.

Notă de final

Ojele semipermanente au schimbat cu mult tendințele în ceea ce privește preferințele manichiurii. În aparență este o simplă ojă, însă pe termen lung se comportă foarte bine, rezistă mai mult și menține manichiura perfectă. Doritoarele pot testa, dacă nu au făcut-o până acum, achiziționând produsele de acest gen regăsite la Nolia Shop.

Contact:

​​orders@noliashop.com

 

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare