AcasăProiecte specialePagina de BusinessPiscina cu Jacuzzi Exterior: Un Lux cu Rol Curativ...

Piscina cu Jacuzzi Exterior: Un Lux cu Rol Curativ Pentru Combaterea Bolilor și a Stresului

Ce poate fi mai plăcut decât câteva momente de relaxare în jacuzzi după o zi încărcată la muncă? Oboseala și stresul acumulate au un impact negativ asupra vieții noastre afectându-ne pe toate planurile.

O piscină cu jacuzzi exterior reprezintă o investiție de viitor pentru tratarea anumitor boli cronice și pentru sănătatea psihică. Un jacuzzi exterior este utilizabil pe tot parcursul anului. Ce poate fi mai revigorant decât o baie cu hidromasaj după o zi de schi sau o sesiune de jogging în parc?

 

Ce implică o piscină cu jacuzzi exterior?

Piscinele cu jacuzzi pentru exterior sunt concepute în scopuri curative și terapeutice. Un jacuzzi de exterior garantează condițiile necesare de confort maxim pentru o baie în aer liber, chiar și atunci când temperaturile de afară sunt scăzute.

Piscinele cu jacuzzi pot fi amplasate deasupra solului sau încorporate, fiind de altfel utilizate pe terasele exterioare, acoperite sau nu.

Piscinele cu jacuzzi sunt de fapt căzi de hidromasaj, prevăzute cu orificii pentru jeturi de apă caldă sau valuri de aer cald, jeturi încălzite permanent.

Piscina cu jacuzzi de exterior: criterii de selecție a modelului ideal

Ce trebuie să iei în calcul, ca să te asiguri că piscina cu jacuzzi este o investiție pe termen cât mai lung?

  • Tipul produsului

Ai posibilitatea să optezi pentru următoarele tipuri de piscine cu jacuzzi: supraterane, încorporabile sau gonflabile.

Piscina supraterană permite o instalare ușoară și convenabilă din punct de vedere financiar față de varianta încorporabilă în sol.

Variantele disponibile pe piață sunt modelele standard sau dotate cu design ergonomic și jeturi speciale de masaj, care au capacitatea de a conferi o experiență terapeutică unică.

Piscina încorporabilă în sol oferă un aspect estetic elegant și adesea este asociată cu o piscină normală.

Piscina cu jacuzzi exterior gonflabila se bucură de popularitate datorită prețurilor convenabile pe care le implică, precum și pentru ușurința prin care poate fi montată și manevrată. Aceasta dispune de mărimi variate pentru toate preferințele, sisteme de încălzire performante și de panouri de control a jeturilor de masaj.

  • Designul

Cele mai îndrăgite modele de piscine cu jacuzzi de exterior sunt cele rotunde sau pătrate, întrucât avantajează orice stil de amenajare.

Formula rotundă simplifică procesul de curățare și îngrijire. Totuși, designul pătrat oferă un spațiu mai mare de mișcare, dar trebuie avute în vedere lățimea și lungimea locului în care urmează să fie amplasat produsul.

  • Dimensiunea

Stabilește dimensiunea spațiului disponibil pentru instalarea piscinei pe care o ai în vedere. De asemenea, cumpără modelul potrivit de piscină în funcție de numărul de utilizatori.

Preferatele familiilor de exemplu, sunt piscinele care găzduiesc 5 – 6 locuri, acestea fiind suficient de încăpătoare și pentru întâlnirile cu prietenii. Dacă dorești un model simplu, atunci alege varianta concepută pentru două persoane.

  • Funcțiile și accesoriile

Piscinele cu jacuzzi exterior ar trebui să includă cât mai multe duze, poziționate în locuri strategice pentru un masaj eficient în punctele cheie ale corpului (zona gâtului, a umerilor, etc.).

Importante sunt și numărul pompelor de apă, sistemul de filtrare, panoul de comandă, încălzitorul sau sistemul de dedurizare.

 

Cum îngrijim corespunzător piscina cu jacuzzi exterior pentru utilizarea produsului la capacitate maximă

Piscinele cu jacuzzi pentru exterior necesită întreținute cu atenție, dacă vrei să te bucuri de avantajele lor mult timp de azi înainte.

Dacă pleci în concediu sau nu mai folosești piscina mai multă vreme, atunci ai grijă să elimini toată apa din ea. Depozitează filtrul într-un spațiu uscat, șterge cuva temeinic, adaugă antigel în conducte și acoperă totul cu o prelată.

Dezinfectează produsul în fiecare lună cu ajutorul unei soluții speciale. Aplică detergent non-abraziv pe suprafața cuvei și șterge-o cu o lavetă moale.

Elimină apa din piscină minim o dată la fiecare 4 – 5 luni. Înainte de a face acest pas, aplică un tratament cu oxigen activ sau clor cu acțiune rapidă.

Curățarea filtrului este necesară o dată la 1 – 2 săptămâni.

 

Piscinele cu jacuzzi exterior: o investiție pentru fericirea ta

Într-un jacuzzi exterior ai parte de un masaj complet asupra tuturor grupelor musculare. Piscinele cu jacuzzi oferă o oază de relaxare alături de cei dragi, fiind ideale pentru socializare și băi calde în orice sezon.

Fluxurile de apă caldă conferă revigorarea mult dorită a mușchilor după o zi de schi, sau după activitate fizică intensă. Fluxurile contribuie la un somn odihnitor care te va repune pe picioare astfel încât a doua zi să oferi randamentul maxim în activitățile cotidiene.

Un somn liniștit ține la distanță stresul, boli ale sistemului nervos, artrita, reumatismul sau afecțiunile intestinale. Hidromasajul este aliatul tău în lupta contra celulitei, a excesului de grăsime sau dacă trebuie să te recuperezi după fracturi musculare.

O piscină cu jacuzzi exterior este cadoul tău pentru tine, datorită căruia te vei bucura de clipe de fericire alături de prieteni sau familie și în același timp te vei desfăta cu băi calde când afară temperaturile sunt cu minus.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare