HomeProiecte specialePagina de BusinessServicii traduceri profesionale, disponibile chiar și pe timp de...

Servicii traduceri profesionale, disponibile chiar și pe timp de pandemie, la Inova

Fie că vorbim de certificate de naștere, contracte de vânzare – cumpărare, documente confidențiale extrem de importante, când vine vorba de traducerea lor nu poate exista loc de eroare. Chiar și cea mai mică greșeală poate schimba complet semnificația informațiilor din actul în cauză – lucru deloc de dorit, mai ales atunci când firma care se ocupă își recomandă serviciile ca fiind de top.

De-a lungul timpului, au existat tot felul de cazuri în care o traducere greșită a creat haos în viața oamenilor. De exemplu, atunci când demersurile aferente unui divorț se desfășoară în România, iar actele de căsătorie sau de proprietate ce îi privesc pe ambii soți sunt redactate în altă limbă, traducerea greșită a acestora a făcut ca, de pe urma divorțului, unul dintre cei implicați să beneficieze de o parte mult mai mică de bunuri. Exemple în acest sens sunt destule.

Inova Traduceri – biroul de traduceri ce oferă calitate în raport optim cu prețul

Când vine vorba de traduceri, mulți dintre români iau în considerare, în primul rând, prețul serviciului. În acest fel, ei uită că prețul mic maschează de cele mai multe ori niște neclarități – servicii precare, timp prea mare de așteptare pentru finalizarea traducerii, iar lista poate continua în acest sens.

La Inova, calitățile traducerilor realizate se află în perfectă armonie. Mai exact, un document tradus de expertii din cadrul acestui birou de traduceri va fi corect în proporție de 100%, deadline-ul alocat acestuia nu va fi depășit, iar, pentru orice nelămurire, traducătorii le pot oferi și consultanță clienților. În acest fel, toată această gamă de servicii profesionale de la INOVA Traduceri devine o recomandare pentru tot cei aflați în nevoie, chiar și acum pe timp de pandemie.

Traduceri cu și din peste 30 de limbi

Contextul actual face ca tot mai mulți români să se mute în alte țări în speranța unui trai mai bun. Acolo încep o viață nouă, intră în contact cu birocrația din țara în cauză, iar lucrurile își urmează în acest fel cursul normal. Însă, nu se știe niciodată când trebuie să se reîntoarcă în România din motive diverse, iar actele pe care le dețin trebuie traduse în limba maternă.

Inova este un punct reper pentru toți ce care sunt în căutare de servicii traduceri profesionale din limbi diverse. Doar la Inova traducătorii pot efectua traduceri din și în peste 30 de limbi străine. Detalii în acest sens se regăsesc pe servicii-traduceri.ro.

Iar pentru ca totul să se desfășoare în regulă în orice țară, traducerile trebuie să fie și legalizate. Cei de la Inova se pot ocupa și de legalizarea documentelor traduse pentru a-i scuti pe clienți de o altă sarcină. În cazul în care se optează și pentru legalizarea traducerii, deadline-ul destinat finalizării serviciului va cuprinde și aceasta operațiune.

Mai multe detalii cu privire la serviciile pe care experții în traduceri autorizate și legalizate, cu marjă de eroare zero, le oferă se regăsesc pe servicii-traduceri.ro.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare