AcasăProiecte specialePagina de BusinessSiguranta copiilor in scoli,gradinte

Siguranta copiilor in scoli,gradinte

Siguranta in scoli este foarte importanta in lupta cu COVID 19. Elevii isi petrec o mare parte din timpul lor in grădinițe, scoli si afterscholuri. Acestea sunt locurile in care invata, descoperă, dezvolta relații si toate se realizează prin atingere si apropiere fata de obiectele si persoanele din jurul lor.

Asa cum avem grija de spațiile in care locuim si le oferim copiilor noștri un mediu curat si igienizat, aceeași importanta necesita a fi acordată si spațiilor in care isi petrec timpul pentru educație.

Institutiile de învățământ sunt spații publice  in care riscurile de îmbolnăvire sunt ridicate din cauza interacționării apropiate dintre elevi, acestea au nevoie de un spatiu sigur dar si igienizat in acelasi timp. Sănătatea copiilor noștri este la fel de importanta precum educația si alimentația acestora.

Toate institutiile de învățământ necesita a fi dotate cu covorase dezinfectante îmbibate cu soluții speciale, inca de la intrări, acestea ajuta la oprirea răspândirii virușilor si bacteriilor care pot fi aduși din exterior in incinta spațiilor închise. Managerul companie Antispread recomandă folosirea covoarelor dezinfectante de dimensiuni mari pentru intrările principale ale restaurantelor și covoare dezinfectante de dimensiuni mici pentru spațiile administrative. Covoarele dezinfectante trebuie să prezinte următoarele caracteristici: să nu alunece, să nu producă scurgeri, să fie rezistente la trafic intens, să nu reprezinte un pericol de împiedicare, să aibă un profil redus pentru a facilita traversarea lor și cu roți tehnologice.

Deasemenea nu trebuie sa lipsească săpunul din spațiile destinate toaletelor, si a aparatelor cu dezinfectant pentru mâini( acestea necesita a fi amplasate la intrarea in fiecare sala de curs, in locuri accesibile elevilor)

Recomandam elaborarea  si respectarea unui program de curatenie  si dezinfectare strict

De asemenea ventiliarea corespunzătoarea a spațiilor inchise ajuta extraordinar de mult in raspandirea noului corona virus.Recomandam de asemenea si folosirea dezumificatoarelor profesionale care vor impiedica raspandirea viruslui pe cale aeriana.

Aceste metode simple de dezinfectare plus purtarea mastilor de protective,respectarea regulilor de distantiere sociala  reprezintă strictul necesar in lupta cu virusurile de sezon cat si cu covid 19.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare