HomeSocialD'ale cetateanuluiCe anume îl poate face fericit pe un copil...

Ce anume îl poate face fericit pe un copil înainte de culcare? (P)

Copiii, spre deosebire de adulți, pot să se entuziasmeze foarte rapid, mai ales dacă lucrurile sau experiențele oferite în dar sunt din inimă. Pentru cei mai mulți dintre ei, minutele înainte de a se pune la somn reprezintă unele dintre cele mai plăcute momente, pentru că, în acele clipe, mama sa îi rezervă tot timpul liber.

O poveste, niște mângâieri delicate și câțiva pupici, cam astea sunt lucrurile care îl fac fericit pe acesta înainte de a adormi. Poate par niște lucruri minore, dar pentru mulți dintre viitorii adulți asemenea momente vor rămâne întipărite pe vecie ca fiind unele dintre cele mai frumoase amintiri.

Pentru a completa tot acest tablou frumos, e nevoie să se aleagă cu grijă lenjeriile copilariei noastre. În funcție de imprimeul ales, acestea îl vor duce într-o lume de basm, în care fantasticul pare mai real ca niciodată. Este totuși nevoie să se aleagă niște lenjerii personalizate, pentru ca fetițele și băiețeii să se simtă în largul lor.

Pe nichiduta.ro veți putea găsi unele dintre cele mai frumoase astfel de modele de lenjerie pentru pătuțurile mici, dar și ceva mai mari. Piesele găsite îi vor impresiona pe aceștia. Veți găsi imprimeuri cu Albă-ca-Zăpada, Ariel, Batman, Disney Cars, Disney Frozen, Hot Wheels, Minnie Mouse, Spider-Man, dar și Star Wars.

Acestea sunt unele dintre cele mai populare astfel de modele, care îi vor bucura garantat pe cei mici. Somnul nu va mai însemna o corvoadă pentru aceștia, ci dimpotrivă, un adevărat eveniment, mai mult decât plăcut. 

[image image-id=”49070″ height=”400″ width=”400″ image-title=”imagine”]

Cum să nu fie încântat copilașul de 8-9 ani de asemenea lenjerie de pat? Simpla idee de a dormi într-un pat care are chipul eroului preferat pare ireală. Închipuiți-vă entuzismul acestuia când va vedea bogăția de detalii și culorile atât de plăcute ale acestei piese!

Fetițele vor fi și ele la rândul lor foarte bucuroase când vor descoperi acest imprimeu, creat conform cu dorințele lor. Rozul folosit este foarte plăcut privirii și arată foarte cochet, special. Cine spunea că lenjeriile de pat trebuie să fie plictisitoare, când există așa de multe variante din care să se aleagă?

Toate modelele sunt create integral din bumbac, de cea mai bună calitate, astfel că pielea delicată a micuțului va fi protejată de toți factorii care pot să o irite. Necesită totuși o spălare specială, la 30 de grade, pentru ca țesătura și culorile să nu fie afectate în timp de spălările tot mai repetate.

Ar fi păcat să nu îi achiziționați așa ceva copilului dumneavoastră. Îl va face automat să se simtă special, iar starea lui de spirit se va îmbunătăți considerabil. Serile  petrecute în cameră nu vor mai fi plictisitoare, iar poveștile vor deveni cu mult mai captivante.

Poate chiar vor crede că atunci când vor crește mari, vor ajunge să fie niște adevărați eroi. Cu Nichiduță, visurile copiilor vor deveni realitate, în lumea lor mică și fantastică. Nu ezitați să le oferiți doze mici de creativitate, în fiecare lucru care îi înconjoară!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare