HomeSocialD'ale cetateanuluiCNAIR ar putea angaja chinezi, pentru ciorbă de liliac...

CNAIR ar putea angaja chinezi, pentru ciorbă de liliac a la Lugoj – Deva

Ministrul Transporturilor și Comunicațiilor, Lucian Bode, a găsit soluția pentru a debloca cele mai importante proiecte de autostrăzi ale României.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), instituție subordonată Ministerului Transporturilor și Comunicațiilor, va angaja mai mulți muncitori de naționalitate chineză, pentru a scăpa de liliecii de pe Lugoj – Deva și nu numai.

CNAIR le va asigura angajaților chinezi câte o masă pe zi, din specialitățile autostrăzilor autohtone.

Pe lângă ciorba de liliac a la Lugoj – Deva, chinezii de la CNAIR ar mai putea degusta o labă mare de urs a la Comarnic – Brașov sau gândaci rarisimi crocanți a la Sibiu – Pitești.

Nici niște puișori amfibieni de baltă de pe autostradă nu ar lipsi din meniul variat al asiaticilor angajați de Compania de Drumuri.

După ce va fi realizată marea ciorbă de pe autostrăzi, nicio organizație nonguvernamentală nu va mai putea să stea în calea proiectelor mărețe ale șefilor din Ministerul Transporturilor și CNAIR.

Pericolul apariției unei epidemii de nou coronavirus, în urma festinului chinezesc de pe autostrăzi este extrem de redus.

Viteza redusă cu care se rulează pe drumurile patriei noastre fac imposibilă chiar și extinderea coronavirusului.

Mai mult, se pare că șefii CNAIR au descoperit și tratamentul cel mai eficient care să acționeze împotriva noului coronavirus.

Maladia ar ceda, de plictiseală, deplasându-se pe autostrăzile din România.

Totuși, în cazuri extreme, dacă virusul persistă, ar putea fi aruncat într-o cursă a companiei CFR Călători sau ținut la sol, cu o cursă a transportatorului aerian de stat, TAROM .

Nu vom avea autostrăzi made in China, dar am putea avea autostrăzi mâncate în China.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare