AcasăSocialD'ale cetateanuluiGhidul comportamentelor sexuale: Trădare prin semne să fie, dar...

Ghidul comportamentelor sexuale: Trădare prin semne să fie, dar s-o ştim şi noi

Atenţie mare, internauţi români! Serverele şi sateliţii reţelelor mondiale nu ne monitorizează doar bazele militare, că nu mai au ce, dar sunt cu ochii electronici pe noi şi când suntem activi sexual. Cel puţin aşa aflăm de la experţii virtuali în sex, întotdeauna femei, care ne şi lămuresc asupra chestiunii: sunt semne evidente ce demonstrează că tocmai am făcut sex! Normal, asta numai la femei, deoarece în cazul bărbaţilor nu-i nevoie de niciun semn, ei lăudându-se în gura mare imediat cum au făcut sex. Dar să detaliem urmând indicaţiile sexpertelor:

1. Eşti îmbujorată şi tenul îţi străluceşte. Dacă uneori faci dragoste dimineaţa cu iubitul tău, la serviciu colegele tale vor remarca faptul că tenul tău este mai fresh ca de obicei şi te vor întreba dacă ţi-ai schimbat cumva fondul de ten, iar tu vei răspunde mirată că nu. Bine, aici chiar nu aveai nevoie de asistenţa unei sexperte, fenomenul fiind dovedit nu doar ştiinţific (cum scrie în text), ci şi prin banale observaţii deloc ştiinţifice. E bătător la ochi când colega Gina tocmai a făcut sex, astăzi radiind luminos în jurul ei, spre deosebire de ieri când era cătrănită ca orice femeie care tocmai nu a făcut sex. Deşi sunt unii colegi binevoitori ce susţin că fenomenul ar avea legătură cu ziua de salariu a soţului Mitruţ (adică azi), nu luăm în seamă aberaţiile obscurantiste şi mergem pe constatările ştiinţei.

2. Îţi zâmbesc… ochii. În cazul în care te-ai bucurat de un orgasm de zile mari, ochii tăi vor fi mai expresivi ca de obicei şi ceilalţi vor sesiza că eşti bine dispusă, chiar dacă nu zâmbeşti. Sincer, n-am înţeles separarea punctului 2 de primul, făcând clar parte din acelaşi fenomen constatat ştiinţific. Plus că ar putea crea unele confuzii, femeilor zâmbindu-le ochii cel mai intens înainte de sex, iar asta ar implica o atitudine extraconjugală a Ginei, Mitruţ lucrând în cu totul altă parte. Păi se poate o astfel de chestie, exact în ziua lui de salariu?!

3. Visezi cu ochii deschişi. Este posibil ca partida ce a avut loc cu o seară în urmă să te bântuie a doua zi cu imagini erotice care îţi vin în minte şi care te fac… să te uiţi într-un punct fix şi să zâmbeşti. Începem să ne lămurim că Gina are un serviciu la Stat, foarte lejer, fiindu-i permis visatul cu ochii deschişi în timpul programului. Deşi ar putea fi la mijloc şi preconizata mărire cu 2,5% a salariului promisă dinspre Guvern, sexpertele insistă pe ideea unei măriri a activităţii sexuale. Aşa ceva nu poate fi sigur în ziua de salariu a lui Mitruţ, când vine acasă după 10 beri cu băieţii, şi nici în seara precedentă, când Gina vine de la o cafea cu prietenele chinuită de dureri de cap.  În fine, fiind vorba numai despre visare, tot realimentarea cardului lui Mitruţ pare a fi stimulul sexual principal.

4. Optimism la cote maxime. Dacă aduci cafele colegelor, râzi şi le complimentezi, când, de obicei, stai în banca ta, normal că se vor întreba ce ai păţit. Şi vor găsi răspunsul destul de repede! Ei, da! Aici chiar că specialistele au nimerit-o! Gina este de obicei extrem de pesimistă în ce priveşte salariul lui Mitruţ şi cheful său de amor, în oricare zi a activităţii de producţie. Constatându-se optimism exacerbat în atitudinea ei, ea cărând cafea pentru toată lumea, motivul nu poate fi decât sexul cu banii lui Mitruţ, cu sex-appealul upgradat printr-o primă binemeritată de Gina.

5. Vânătăi de bună purtare. În cazul în care apari în public cu vânătăi pe braţe şi picioare, plus binecunoscuta roşeaţă de pe gât, fii sigură că toată lumea va şti ce viaţă sexuală fantastică ai! Problema ar fi că Gina apare cu binecunoscutele semne în zilele când sigur nu a avut parte nici de sex cu Mitruţ, nici de amor cu salariul lui. Asta deoarece atunci nu-i strălucesc tenul şi ochii, nu visează cu amândoi ochii deschişi pentru că unul rămâne închis şi optimismul ei este la cota zero, văzând totul în negru şi albastru. Dar azi Gina se încadrează la cel puţin 3 din 5, deci putem considera că tocmai a făcut sex de dimineaţă, din optimism faţă de salariul lui Mitruţ tocmai cuplat cu prima binevenită.

Cam puţin cinci puncte pentru un text, sexpertelor, numai de atât sunteţi în stare? Sau tocmai a făcut Şeful sex expert cu salariul vostru neexcitant? Bine că are cu ce, obsedatul naibii!

(Academia Cațavencu nr.1211 12-25 septembrie 2016)

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare