HomeSocialEt si cetera socialaPSD vrea să ofere cursuri gratuite de șaormar absolvenților...

PSD vrea să ofere cursuri gratuite de șaormar absolvenților care pică examenul de Bacalaureat!

Ca și în alți ani, educația guvernată de PSD + PNL (2019 – 2020) se pregătește să ofere ţării o nouă promoţie de loaze.

Spre deosebire însă de anii precedenţi, guvernul, lipsit de susținere în Parlament, este presat de Ciolacu and Company să ia oarece măsuri social-democrate şi pentru agramaţii care, deşi s-au semnat caligrafic cu degetul mare pe foaia de examen, n-au fost în stare să facă mare lucru cu subiectele.

Astfel, potrivit unor surse din Ministerul Educaţiei, o comisie de intelectuali PSD, condusă de Liviu Pop Genunche și Ecaterina Andronescu, a înaintat sinistrei Învățământului, un proiect de măsuri compensatorii pe care statul, în generozitatea sa electorală, să le ofere leprelor care au frecat-o prin școală patru ani de zile, înfrângând cu brio la examenul de maturitate.

Astfel, potrivit inițiativei PSD, toţi liceenii care nu vor reuşi să promoveze examenul de bac vor fi incluşi într-un program de reconversie socială, beneficiind gratuit de cursuri de şaormar, cu specializările: Kebab, Dil Kebab, Maxi Dil Kebab şi având ca materii opţionale prepararea de ayran, peymacun şi falafel cu vinete. Pentru cei care vor să evolueze în carieră, există şi posibilitatea unui curs special, postliceal, la finalul căruia absolvenţii vor primi diplomă de „specialist în şaormă cu de toate”.

Meseria de şaormar e o opţiune excelentă pentru liceeni, mai ales că, şi dacă ar fi luat bacalaureatul şi ar fi urmat o facultate, tot la şaormerie ar fi ajuns. Măcar aşa vor avea deja trei ani de experienţă, în vreme ce un proaspăt absolvent de facultate nici n-o să ştie cum se împachetează şaorma”, a precizat un membru al grupului de inițiativă din PSD.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare