HomeSocialEt si cetera socialaShaorma anti-coronavirus pentru vegani umple buzunarele patronilor unui fast...

Shaorma anti-coronavirus pentru vegani umple buzunarele patronilor unui fast – food din Dorobanţi!

Shaorma pentru vegani sau kebap-ul cu iarbă care distruge virusul gripal este preparatul exclusiv pe care îl oferă clienţilor cu fiţe proprietarii unui fast – food de pe Calea Dorobanţi.

Unitatea are regim de funcţionare non-stop întrucât, de la anunţarea ofertei, pe bulevardul pe care este situat unitatea de alimentaţie publică s-au format cozi imense. 20 de angajaţi, grupaţi în trei schimburi, prepară zi de zi deliciosul aliment a cărui reţetă este ţinută ”la secret” de către managerul restaurantului, Snup Drobi Drob.

 ”Oferim un sortiment unic, cunoscuta shaorma vegetală cu de toate, adică cu foiţă de ţigară filigranată ori foiţă din hârtie de orez, filtru charcoal pentru consumatorii debutanţi, de 3 sau 5 milimetri, potenţiatori de aromă autentici, la alegere, din Jamaica sau Afganistan şi certificat medical pentru utilizare legală pe motiv de eficiență garantată în lupta contra coronavirusului.

Produsul nostru este 100% natural şi vegetal, nu îngraşă, conţine doar 0,5 calorii, te scapă COVID-19, de gripa obișnuită, de durerile de cap, de deochii dintre ochi, de frica necesităţii pastilei de a doua zi, de teama facturilor de reparaţii la bemveu' şi, în general, de grija zilei de mâine” a declarat pentru Academia Cațavencu managerul Drobi Drob.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare