HomeSocialEt si cetera socialaUn angajat al IKEA Pallady arestat după ce a...

Un angajat al IKEA Pallady arestat după ce a lipit săgeţi de orientare false pe culoare pentru a crea un labirint fără ieşire!

Un fapt mai putin obişnuit s-a petrecut ieri după amiaza, la magazinul IKEA Pallady. Cu două ore înaintea închiderii un agent de pază a alertat poliţia, anunţând faptul ca parcarea este supra aglomerată şi ca nu au mai fost zarite persoane care sa fi părăsit incinta magazinului de la orele prânzului.

Operatorii 112 au coroborat apelul personalului de paza cu alte câteva zeci de telefoane venite din partea unor persoane care, pe parcursul a câtorva ore înainte, reclamasera faptul ca s-au rătăcit în magazinul din Pallady şi ca nu mai găsesc drumul către casele de marcat şi către ieşire.

Ca urmare a acestui fapt, pompierii au sosit în timp record la IKEA Pallady şi au intrat în magazin pe ieşirile de incendiu, au ajuns la ghereta cu crenvurşti deja alteraţi din cauza faptului ca nimeni nu mai cumpărase nimic din perioada prânzului, au trecut de casele de marcat unde vânzătorii instalasera şi incinsesera Solitaire-ul pe computerele de gestiune, şi au ajuns la raioanele de carpete, covoare, saltele şi mobilier de sufragerie, acolo unde au fost primiţi cu bucurie de sute şi sute de oameni care practic se învârteau în cerc, urmărind săgeţile către ieşire lipite pe podea.

Împreună cu poliţiştii, ajunşi şi ei la fata locului, tot după o trecere, mai întâi, pe la raionul cu crenvurşti, pompierii au stabilit ca responsabil pentru toată harababura se face un angajat al magazinului, care a lipit în mod intenţionat indicatoare false pe culoare pentru a crea un labirint fără ieşire, autorul predând-se de buna voie şi asumându-şi vinovăţia

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare