HomeSportCurling si alte sporturiCum Halep n-a consumat Roxadustat, nici PSD n-a înghițit...

Cum Halep n-a consumat Roxadustat, nici PSD n-a înghițit PNL și nici gura nu-i miroase a covrigi de Buzău

Ilustrație: Marian Avramescu

Cea mai titrată jucătoare de tenis româncă, Simona Halep, a reușit cel mai important as din carieră la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne.

Simona Halep a dat o lecție de ce înseamnă devotament și ne-a arătat tuturor cât de important este să lupți pentru a demonstra când ești nedreptățit.

Halep ar trebui să fie un exemplu și pentru clasa politică de pe Dâmbovița, lipsită de coloană vertebrală.

Cel mai mare partid al țării, condus de premierul Marcel Ciolacu, pare primul dispus să se lupte cu îndârjirea Simonei Halep, pentru a-și demonstra nevinovăția într-un caz intens mediatizat.

Partidul Social Democrat (PSD) vrea să argumenteze că, așa cum Simona Halep nu a înghițit Roxadustat, nici formațiunea politică manageriată de la taraba de covrigi din Buzău nu a înghițit Partidul Național Liberal (PNL).

Exact ca Roxadustatul consumat de Halep și PNL ajunsese o cantitate neglijabilă sub Nicolae Ciucă și Klaus Iohannis.

Ca să nu se mai “enervezo”, Ciolacu le-a prescris peneliștilor care mai au simptome de liberalism niște Evrenzo.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare