HomeActualitateLocalCiolacu aduce pe calea cea roșie primarii care nu...

Ciolacu aduce pe calea cea roșie primarii care nu au găsit drumul spre primărie

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, a grăit, prin lege: Lăsați primarii să vină la mine!

Aleșii locali pot trece acum de la un partid la altul fără să-și mai piardă mandatul.

Cel puțin în cazul primarilor PNL, aceștia nu vor mai putea fi acuzați de traseism politic, deoarece PSD este noua casă a liberalilor.

Edilii de sub Ciucă nici nu trebuie să se mai deranjeze să semneze adeziune la PSD, deoarece partidul lor se înroșește prin el însuși.

Uniunea Salvați România (USR) atrage atenția asupra tentativei partidului-stat PSDNL de a alimina primarii actualei opoziții parlamentare.

E greu de crezut că PSDNL va reuși să atragă pe calea cea roșie edili susținuți de USR, cărora le-a fost greu ca, în aproape patru ani, să găsească drumul către primărie.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare