AcasăSportFotbal si afaceriCa să nu mai aibă ei emoții decât legate...

Ca să nu mai aibă ei emoții decât legate de meci, politicienii de pe Dâmbovița au pus mână de la mână să-i ia lui Kovesi un sector întreg la EURO

Ilustrație: Marian Avramescu

Ca să nu mai existe emoții pentru figurile politice importante de pe Dâmbovița că pot pleca și cu un dosar ca suvenir de la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, fostul lider al Uniunii Salvați România (USR), Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, europarlamentarul Rareș Bogdan, și alți fanatici de weekend au pus mână de la mână să-i achiziționeze bilete la un sector întreg de tribună procurorului șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi.

Astfel, Kovesi va sta izolată la partida dintre România și Olanda (Țările de Jos).

Astfel, Kovesi s-ar putea întorce la origini și ar ajunge singură în tribune la EURO 2024, precum premierul Ungariei, Viktor Orban.

Cu toate acestea, Kovesi tot nu-i lasă singuri pe suporterii din Palatul Victoria.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare