AcasăSportFotbal si afaceriȚestoasele Ninja consideră că asocierea cu Mbappe le prejudiciază...

Țestoasele Ninja consideră că asocierea cu Mbappe le prejudiciază imaginea, după Polonia – Franța 1 – 1

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu

Țestoasele Ninja sunt determinate să acționeze în instanță toate instituțiile mass-media care l-au asociat pe starul fotbalului francez Kylian Embappe cu una dintre ele.

Luptătorii cu carapace susțin că asocierea cu noul jucător al formației spaniole Real Madrid le-a adus serioase prejudicii de imagine.

Aceasta mai ales după prestația atacantului francez din ultimul meci al selecționatei Cocoșului Galic din faza grupelor Turneului Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, contra Poloniei, scor 1 – 1.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare