AcasăSportFotbal si afaceriSuspiciuni legate de ce fel de iarbă ar fi...

Suspiciuni legate de ce fel de iarbă ar fi consumat țapul care a prezis că România va bate Belgia

Ilustrație: Marian Avramescu

Autoritățile germane ar putea demara o anchetă, după numeroasele suspiciuni ce planează asupra tipului de iarbă consumată de celebrul țap din Koln, care a prezis că Naționala României va învinge selecționata Belgiei în cea de-a doua etapă a fazei grupelor Turneului Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024.

Îngrijitorii țapului nu-și pot explica halucinațiile animalului.

Suspiciunile sunt cu atât mai mari, cu cât orașul Koln se află la distanță relativ mică față de Țările de Jos, unde se paște legal o cu totul iarbă.

Fanii țapului se tem ca frunzele destinate prezicătorului de la EURO să nu fi fost schimbate de turiștii olandezi.

Cum s-ar spune pe englezește, țapul ar putea avea și probleme de “Kolon”.

Suporterii naționalei conduse de Edward Iordănescu sunt hotărâți să se arate pro-țap, dacă ovina va greși din nou pronosticul, pentru meciul decisiv cu Slovacia, de miercuri.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare