HomeSportCurling si alte sporturiInternaţional Autotest Challenge 2016 Etapa a II-a - Cupa...

Internaţional Autotest Challenge 2016 Etapa a II-a – Cupa Piteşti Retail Park

Concursul de îndemânare auto International Autotest Challenge (IAC) își desfășoară etapa a II-a la Pitești, pe 25 și 26 iunie. Competiția organizată de GT Auto Club Sportiv și Automobil Clubul Român are loc în parcarea centrului comercial Pitești Retail Park, vis a vis de magazinul Bricodepot.

Concursul de îndemânare auto le oferă spectatorilor un adevărat show. Piloții evoluează atât cu mașini de stradă, cât și de competiție, cu caroserii modificate și chiar scurtate, astfel încât să fie mai ușoare și mai mobile. Lupta se anunță foarte strânsă la a doua etapă a anului 2016, atât pentru piloții veniți din toată țara,dar și pentru foarte talentații piloți piteșteni care vor reprezenta orașul gazdă. Pe traseul stabilit, ei vor trebui să își demonstreze măiestria executând manevre de mare precizie, să treacă printre joaloane cu viteză maximă, să facă derapaje controlate, manevre cu frana de mână, totul contra cronometru!

Sâmbătă, 25 iunie, între orele 14:00-20:00, vor avea loc antrenamentele libere, iar startul evenimentului se va da duminică 26 iunie, la ora 10:30, cu antrenamente cronometrate, manșa I de concurs fiind programată la ora 11:45. Poziția în clasament va fi dată de timpul cel mai bun realizat într-una din cele trei manșe, la care se adaugă eventualele penalizări.

Pentru că este deschis tuturor categoriilor de participanți, inclusiv juniorilor între 10 și18 ani, încurajând totodată și participarea feminină, competiția atrage în fiecare an tot mai mulți concurenți. De-a lungul celor cinci ediții, peste 400 de piloți și-au arătat măiestria în pilotarea mașinii.

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu produse de la Michelin, Metabond, Tegee International, vinuri spumante Angelli, înghețată Betty Ice, service de roți gratuit ofeit de AutoZone, cupe și diplome.

International Autotest Challenge, reprezintă alternativa legală și sigură pentru tinerii atrași de automobilism. Evenimentul se adresează pasionaților de automobilism sportiv, posesorilor de automobile de serie sau de competiție, și ajută la formarea și dezvoltatea abilităților specifice.

Pentru înscrieri în concurs și alte informații legate de IAC, fiecare iubitor de automobilism are la dispoziție pagina de web www.gtautoclub.ro și Facebook, GTAutoClub.

Pentru detalii eveniment accesați va rog   https://ro-ro.facebook.com/pitestiretailpark/ sau www.pitestiretailpark.ro

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare