HomeStiriAlertă la Bruxelles: Parlamentul European a fost invadat!

Alertă la Bruxelles: Parlamentul European a fost invadat!

Suntem informaţi că la Bruxelles e mare vânzoleală mare, şi nu din cauza tensiunilor ruso-ucrainene: Parlamentul European a fost invadat de şoareci! Echipele deratizării lucrează din greu, vânând intruşii fără legitimaţie de europarlamentar.

Willy van der Kuigens, şeful operaţiunilor, ne-a declarat: “Controlăm aproape în totalitate situaţia. Avem echipamentul şi tehnica necesare restabilirii controlului. Întâmpinăm însă probleme deosebite cu îndepărtarea şobolanilor veniţi din România, ăştia nu se lasă duşi nici cu Justiţia. Sunt puternici, supradezvoltaţi şi au dobândit o imunitate ieşită din comun. Personal, nu am văzut în viaţa mea asemenea exemplare mutante, dotate cu o rezistenţă aproape supranaturală. S-ar părea că s-au înmulţit astfel în condiţiile din România, unde şobolanii sunt mai iubiţi şi decât câinii vagabonzi, populaţia trimiţându-i în Parlament cu frenezie masochistă. Credeam că şansa noastră ar putea fi noile alegeri europarlamentare, dar ne vin ştiri că România pregăteşte alţii la fel de agresivi şi porniţi pe devorarea caşcavalului european.

Singura soluţie ar fi izolarea sursei şi intrarea ei în carantină, până la deratizarea totală. Or, aşa ceva nu se mai poate, fiind la mijloc interese geopolitice care depăşesc posibilităţile noastre de acţiune. Am contactat Guvernul Român, s-ar părea însă că şi acesta a pierdut controlul, refugiindu-se în sediul Ministerului Apărării. Dumnezeu să apere Europa, că noi nu avem în arsenal verde de Bruxelles!”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare