HomeStiriAngajații „Un show păcătos” primesc spor de toxicitate

Angajații „Un show păcătos” primesc spor de toxicitate

Cu excepția moderatorului, a invitaților permanenți și a Cruduței, restul staffului care compun emisiunea „Un show păcătos” au un spor consistent de toxicitate, sumă care depășește chiar și cifrele primite de angajații REBU.

Cameramanii și aplaudacii primesc o sumă consistentă și asistență psihologică după fiecare emisiune, Ministerul Muncii obligând postul Antena 1 să-și trateze angajații cu cele mai fine mănuși după fiecare ediție, fiind cunoscute cazurile în care angajații au vrut să se spânzure de decorul emisiunii.

Sub protecția anonimatului, numeroși cameramani au declarat că au fost sute de seri când au dorit să-și pună capăt zilelor. „Credeam că nu se poate mai rău. Simțeam că mă scufund  în agonie și mă abțineam cu greu să plâng în emisiune. Dar, când ajungeam acasă, eram de nerecunoscut. Urlam de disperare”, a declarat unul dintre operatori, în pragul depresiei.

De asemenea, una dintre persoanele care aplaudă în timpul emisiunii a avut nevoie de chirurgie plastică la nivelul palmelor și de mai multe zile de spitalizare, după ce a intrat într-o stare psihică suicidară și a aplaudat non-stop până a făcut bătături și apoi hemoragie. Medicii de la spitalul unde a fost operat acesta au declarat că viața pacientului este stabilă, dar cei din fața televizoarelor sunt în pericol. „E doar o chestiune de timp până se apucă și cei de acasă să aplaude și să-și provoace o moarte dureroasă”, au încheiat medicii.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare