HomeStiriDristor Chebap anunță deschiderea unui lanț de săli de...

Dristor Chebap anunță deschiderea unui lanț de săli de forță

Agenția France Presse ne anunță că Dristor Chebap se pregătește de extindere. Președintele corporației, Hakan Daniel D, ne dezvăluie noua direcție în care vrea să dezvolte celebra şaormerie din București. „Întotdeauna am vrut să oferim clienților noștri mai mult, şaorme și chebapuri cât mai mari și cât mai în drumul lor spre casă. A venit timpul să-i întâmpinăm cu o varietate nouă de servicii.”
Într-un sondaj făcut recent printre clienții şaormeriei, în care au fost întrebați unde ar vrea să mai meargă după şaormă în loc de la culcare, majoritatea covârșitoare a acestora a răspuns: la sala de forță. Psihologul Antonia Urania confirmă alegerea clienților și ne explică: „Nimănui nu-i este poftă de şaormă, motivul succesului acestor fast-fooduri este că nimeni nu vrea să meargă acasă după club. Astfel, şaormeriile din oraș au devenit adevărate locuri de after-party, iar acum clienții adaptați noului program al vieții de noapte nu vor să mai plece acasă după şaormă. Datorită mișcării sistemului nostru solar în configurația șarpelui, șapte dimineața a devenit noul patru dimineața”.
Am aflat și ce strategie de business va adopta Dristor Gym în competiția cu celelalte săli de fitness aflate deja pe piață. Domnul președinte ne-a declarat: „Vom proceda la fel cum am procedat cu şaormeria în competiție cu celelalte restaurante din București. Încercăm să introducem același principiu și pe această piață. Îi dăm clientului doar ce își dorește, rapid și de cea mai bună calitate”. Astfel, sălile de forță vor fi dotate doar cu aparate pentru bicepși, tricepși și piept. Domnul D continuă: „Vrem să arătăm fiecărui român că, folosind instrumentele corecte și alimentația adecvată, și el poate ajunge să arate ca interlopul care îi terorizează cartierul. Doar când vom arăta cu toții așa, intimidatul nu va mai fi o soluție pe străzile țării și România va deveni o țară pașnică și civilizată.
Lucrările la patru localuri noi sunt deja pe terminate, norocoșii care vor beneficia primii de noile servicii oferite de populara companie fiind locuitorii cartierelor Dristor, Colentina și Berceni, precum și turiștii aflați pe litoral în stațiunea Costinești.

Întrebat dacă compania mai are și alte planuri de extindere, domnul D ne-a răspuns că iau foarte serios în calcul piața grătarelor din România. Proiectul este încă în stadiul de dezvoltare, nu știu exact ce rol va juca pe această piață compania. Deocamdată, se ia în calcul doar preluarea zonei de grătare din Parcul Tineretului și rebranduirea ei ca Dristor BBQ Center.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare