HomeStiriFacebook lansează o opţiune specială pentru manelişti

Facebook lansează o opţiune specială pentru manelişti

În seria de schimbări pe care Facebook le pregăteşte pentru utilizatorii săi în perioada imediat următoare există şi o modificare specială, dezvoltată pentru România: maneliştii vor putea să-şi adauge în secţiunea „About” care le sunt duşmanii.

Într-un câmp similar cu cel în care îţi poţi adăuga membrii familiei, maneliştii vor putea să selecteze până la zece duşmani care vor figura pe pagina lor de Facebook. La fel ca în cazul membrilor familiei, aceştia vor alege care este exact raportul dintre ei si duşmani, dintr-o serie de opţiuni: „Duşman de moarte”, „Invidios pe banii şi maşina mea”, „Lui i-am furat femeile”, „Fără lei, fără valoare” etc.

„Încercăm, pe cât posibil, să ne apropiem de toate categoriile sociale. Pasul pe care îl facem spre manelişti s-ar putea repeta şi în cazul hipsterilor – să le oferim mai multe opţiuni de postare de citate aparţinând unor necunoscuţi, de exemplu, sau pentru şoferii de Logan, să le permitem acestora să folosească limbajul lor uzual şi pe paginile lor de Facebook, fără să-i taxăm pentru cuvinte obscene. Încă nu e nimic definitivat, vom face anunţurile la momentul potrivit”, a declarat un angajat al gigantului social.

Potrivit unor surse, Facebook lucrează acum şi la o serie de poze de Timeline, Cover Photos, care să poată fi personalizate cu artistul preferat, cu bancnote la alegere şi cu logourile maşinilor pe care le deţin.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare