HomeStiriFC Barcelona cere arbitri români la meciuri

FC Barcelona cere arbitri români la meciuri

Pep Guardiola, antrenorul echipei FC Barcelona, a făcut o declaraţie incredibilă după meciul cu Chelsea Londra din Liga Campionilor. Acesta a făcut un apel către oficialii UEFA şi FIFA pentru delegarea arbitrilor români la meciurile din Liga Campionilor şi campionatul spaniol. Măcar pentru meciurile echipei catalane.

 Nu se poate aşa ceva. Am condus meciul cu londonezii de la un cap la altul, am avut trei bare şi multe alte ocazii clare de gol, şi nimic. Am pierdut cu 1 la 0. Un arbitru român şi-ar fi dat seama ce e de făcut, că doar suntem FC Barcelona, şi ne ajuta. Un penalty, un brânci adversarului, o pasă la Messi, ceva. Arbitrii din alte ţări suferă de mania asta de a lăsa jocul liber, aerisit, nişte imparţiali neimplicaţi.”

 Antrenorul echipei spaniole a solicitat, în repetate rânduri, arbitri români pentru campionatul intern, fiind sigur că fotbalul spaniol o să devină mai interesant, iar lupta pentru titlu se va da până în ultima etapă între primele 16 echipe, nu doar două cum se întâmplă acum.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare