HomeStiriFenomen paranormal în Teleorman: Marin Preda a fost văzut...

Fenomen paranormal în Teleorman: Marin Preda a fost văzut la proba de ieri a bacului

Județul morților vii de la ultimul referendum (sau, mai bine spus, de la toate alegerile de când Dragnea s-a înscăunat ca voievod peste întinderile Alexandriei, Roșiorilor de Vede și Zimnicea) a fost locul unui fenomen de-a dreptul paranormal, în timpul probei de ieri a bacalaureatului, cea de evaluare a competențelor de exprimare în limba română.

După cum ne-au povestit martorii oculari de la eveniment, membrii unei comisii din localitatea Zimnicea au rămas stană de piatră atunci când au văzut fantoma lui Marin Preda în sala de examen, gata să fie evaluat. „Văzusem numele lui Marin Preda, elev la Grupul Școlar de Material Rulant din oraș, dar mă gândeam, evident, că nu poate fi vorba de marele nostru scriitor teleormănean”, ne-a declarat una dintre profesoarele aflate în comisia de evaluare. Din spusele acesteia, el s-a încadrat perfect în baremul de evaluare, dând încontinuu exemple din „Moromeții” ori „Cel mai iubit dintre pământeni”. „N-a vrut să ne spună însă adevărul despre cum a murit”, a continuat aceeași profesoară.

Reporterii AC au reușit să afle însă, pe surse, că acest eveniment, oricât de paranormal ar fi, are în spate un plan gigantic: județul Teleorman își dorește să fie, la fel ca la referendum, pe primul loc în România la capitolul promovare la bac. De aceea, din câte se pare, la proba de ieri au mai luat parte, printre alții, și Constantin Noica, Gala Galaction și Zaharia Stancu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare