HomeStiriI-a pus un lanț de aur la gât, într-un...

I-a pus un lanț de aur la gât, într-un tramvai, în Rahova

Un eveniment șocant a avut loc într-un tramvai, în cartierul Rahova. Un bărbat, cunoscut de toți polițiștii pe Facebook, a atacat fără scrupule o femeie, folosind ca armă un lanț de aur foarte gros. Se pare că acesta s-a strecurat în spatele victimei, după ce a urmărit-o timp de mai multe stații, și a observat că în geantă are un set nou-nouț de cuțite. Folosind lanțul de la gât, infractorul a imobilizat-o emoțional. În timp ce îi punea lanțul la gât, i-a spus „nu te mișca că îl rupi și îți stă superb, să mor io!”, moment în care și-a înfipt și telefonul mobil în coastele victimei, pentru a mima o apropiere sufletească și trupească.

Vrăjită de charisma și șarmul infractorului, femeia nu a mai putut reacționa când acesta a băgat mâna în geantă și a furat setul de cuțite, modelul nemțesc ce apare la teleshopping. Acelea de taie fier forjat și cutii de cola, dar nu trec de coaja roșiei. Speriat de faptul că mai mulți cetățeni au sărit în ajutorul victimei, hoțul a fugit cu cuțitele, uitând arma crimei la gâtul victimei.

A fost prins după două stații, în timp ce păcălea altă femeie cu o pereche superbă de cercei cu pietre Swarovski. Se pare că vroia să îi fure cutia cu leucoplast cu rivanol.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare