AcasăStiriMama Omida și fiul ei Rareș

Mama Omida și fiul ei Rareș

Domnul Rareș Bogdan a lăsat contrele la PSD, pentru că niciodată nu se știe când ai nevoie de o mână stângă, și, mai nou, s-a apucat de oracole. De unde până unde, într-o emisiune cu Ionuț Cristache, din aprilie, care-i arăta un sondaj cu Ciucă pe locul 7, Rareș al nostru își bătea joc de sondaje neluându-le în serios, a devenit brusc atașat de acestea. Și ce vede el acum: vede un trend ascendent pentru candidatul PNL. Și zice, aruncând cu oracolul: „… este o diferență foarte mică între scorul liderului și scorul partidului. La PNL, în următoare 2 luni, obiectivul nostru este ca pe scorul partidului, care este între 22 și 24% să reușim să ridicăm și scorul candidatului nostru, care este între 16-18%. Deci mai avem încă 5-6% pe care trebuie să le mobilizăm în favoarea candidatului nostru. Lucrurile în turul doi sunt evidente“. Cum poate mobiliza 5-6%, care pare o cifră mică, dar în realitate este foarte mare, nu ne spune. Matematica domnului Rareș e cam cum făcea pe vremuri un colonel de la Dinamo care le spunea fotbaliștilor: Bă, băieți, uite cum faceți, vă duceți la poarta adversă și dați gol. Dar domnul Rareș mai face o profeție, ca să poată susține probabil de unde vin cele 5-6%: „Mircea Geoană, pierde din viteză… Nu cred că va face două cifre”. Problema este că s-a dat uitării gafa monumentală a liberalilor care au încercat să introducă o lege pentru Boss, și mai ales faptul că această gafă va costa mult mai mult decât micile gafe ale lui Geoană, care, fie vorba între noi, îl vor pierde, firește, dar măcar sunt amuzante. 

Oracolul din Bruxelles a confundat oleacă alergătorii. E drept că pierde din viteză, dar nu Geoană, ci Ciucă. Și e drept că va intra în turul doi, dar nu Ciucă, ci Geoană. În rest, totul este adevărat. 

Sorin Petrescu
Sorin Petrescu
Sorin Petrescu este un scriitor și traducător român, membru al Uniunii Scriitorilor din România. Absolvent al Facultății de Filosofie din București, a lucrat ca profesor și referent la Uniunea Scriitorilor, ulterior devenind redactor la Editura Corint. A tradus peste 100 de titluri din engleză, incluzând beletristică și lucrări de psihologie. Ca autor, a publicat zece romane de război sub pseudonimul Mike Hassel și alte romane notabile, precum „Te-am iubit numai duminică” și „Fiul lui Iisus”. În plus, a scris piese de teatru și a colaborat la spectacole de umor difuzate la radio și televiziune. A primit premii naționale și internaționale, fiind recunoscut pentru contribuția sa la literatura și cultura românească.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare