AcasăVedeteRareș Bogdan a lăsat un ceas în Secu(Real)itate(a) ce...

Rareș Bogdan a lăsat un ceas în Secu(Real)itate(a) ce indică mereu Doi și-un sfert

Ilustrație: Marian Avramescu

Europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL), Rareș Bogdan, și-ar fi uitat unul dintre ceasurile din deja celebra sa colecție în sediul Realitatea cu PLUS de Gușă și indică tot timpul Doi și-un sfert.

Vedeta de televiziune care a stabilit un record pentru economia românească, acumulând o colecție impresionantă de ceasuri cu aur în timp ce lucra la un post de televiziune falimentar, a vrut să lase un serviciu în noua SecuR(eal)itate(a).

Coldea sau că n-or da mai departe serviciul, rămâne de văzut.

Cert estre că ceasul ce indică mereu Doi și-un sfert stă bine acum pe mâna celui care i-a dat lui Rareș Bogdan bani de colecție – conform declarațiilor publice ale europarlamentarului – Cosmin Gușă.

O altă certitudine este că Rareș Bogdan va avea parte de mult mai mult AUR în viitorul Parlament European.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare