HomeStiriNoul proiect la fizicienilor de la CERN: punerea în...

Noul proiect la fizicienilor de la CERN: punerea în funcțiune a unei imprimante

După descoperirea particulei lui Dumnezeu, cercetătorii de la CERN au un nou proiect ambițios: vor să configureze o imprimantă. Aceștia au anunțat că vor să construiască un accelerator de particule de patru ori mai mare decât cel pe care îl au la dispoziție acum, cu un diametru de circa 100 de km. Astfel, savanții speră să-și dea seama în fine care este driverul corect pe care trebuie să-l instaleze ca să le meargă scannerul de la noua multifuncțională cumpărată pe bani europeni.

Puțină lume știe că existența bozonului lui Higgs nu a fost omologată de forurile științifice internaționale, pentru că încă n-au fost trimise hârtiile necesare. Motivul: fizicienii de la CERN nu s-au prins încă pe unde se bagă hârtia în imprimantă. Aceștia susțin că manualul cu care a venit aparatura e inutil, nu explică nimic și că inginerul care a proiectat multifuncționala în cauză a reușit să încalce, cumva, legile fundamentale ale fizicii. Momentan, indiferent pe ce buton apasă, drăcia scoate sunete ciudate și se blochează. De-asemenea, par să existe două moduri la fel de valide de a pune cartușe cu toner de imprimantă, dar, de fapt, niciunul nu funcționează cum trebuie, petele de cerneală fiind la ordinea zilei pe halatele oamenilor de știință.

Planul este ca noul accelerator să fie gata până în 2035, când faimosul LHC va ieși din uz, și ca imprimanta să fie configurată până în 2050. Cercetătorii se tem că multifuncționala în cauză îi va forța să renunțe la teoria generală a relativității și să accepte că există magie neagră.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare