HomeStiriOrdonanță de urgență cu privire la mita electorală. Află...

Ordonanță de urgență cu privire la mita electorală. Află cine va fi afectat!

Noua ordonanță de urgență zămislită de Guvernul Ponta interzice oferirea de băuturi alcoolice, produse alimentare sau bani în scopul promovării unui candidat. Această nouă măsură, dacă va fi respectată, va schimba complet peisajul politic românesc. Iată cine va fi afectat.

  • Cetățeanul onest, care, dacă până acum punea ștampila pe candidatul care oferea cele mai multe țoiuri de palincă, kilograme de zahăr sau sticle de ulei, va rămâne și fără această variantă.
  • Animalul politic, care a fost învățat că procesul democratic nu poate avea loc fără inundații, sinistrați sau săteni cu gâtul uscat.
  • Elena Udrea, pe care ordonanța o va aduce pe culmile confuziei. Oare pantofii Gucci intră în lista mitei electorale sau va putea, în continuare, să o fericească pe Leana din fundul satului cu o pereche de pantofi numai buni de mers la prășit?
  • Presa isterică din România, care va pierde rating în lipsa reportajelor-șoc cu privire la remorcile cu mâncare și alcool care, până acum, umblau din sat în sat la fiecare campanie electorală.
  • Dan Diaconescu, care de abia aștepta să folosească banii rămași de pe urma clapei pe care i-a tras-o guvernul în cazul Oltchim. Se pare că gorjenii vor trebui să se mulțumească cu redifuzările serialului „Elodia” în fiecare seară, pe parcursul campaniei electorale.
  • Marean Vanghelie, care acum, în loc de telefoane mobile sau bani, va trebui să împartă, de-a lungul și de-a latul Bucureștilor, almanahe.
  • Liviu Dragnea, care, deși va părea un pic deranjat de această măsura, va putea răsufla liniștit când o să își dea seama că morții de pe listele electorale nu sunt vizați de această ordonanță de urgență.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare