HomeStiriRCS a propus ca Intact să-și transmită posturile TV...

RCS a propus ca Intact să-și transmită posturile TV din ușă-n ușă

Pentru că nu au ajuns la un numitor comun cu distribuitorul RCS&RDS, reprezentanții Intact au decis să renunțe la obișnuita formă de distribuire a posturilor Antena 1, 2, 3, Euforia și GSP TV. De acum încolo, vedetele postului Intact vor merge din ușă-n ușă, întrebând: „L-ați găsit pe Voiculescu?”. Mai aveau la dispoziție varianta din gură-n gură, dar nici ei nu pot face atâta gură.

Pentru București a fost deja întocmită o listă cu zonele de care se vor ocupa vedetele postului: în Pantelimon și Colentina se va afla Mircea Badea, la Obor o să fie Mădălina Pamfile, Parcul Operei și zonele adiacente sunt ale lui Bendeac, de Ferentari și Rahova este responsabilă Daniela Crudu, Dan Negru le va urla la ușă pensionarilor din Militari, în parcul Bazilescu o să fie Stoian și Capatos, schimbul trei, zona Orășelului Copiilor îi revine lui Dani Oțil, iar la Unirii, în buricul târgului, se va afla Gâdea.

Comis-voiajorii Intact sunt foarte ușor de recunoscut. Sunt toți îmbrăcați la costum, cu excepţia lui Mircea Badea, care este la maiou cu pantaloni de stofă, și a Danielei Crudu, care este goală. Se plimbă din ușă în ușă cu manualul Intact Media Academy subraț și întreabă oamenii dacă vor divertisment și știri anti-Băsescu în suflet. Dacă îi primești în casă, și la TV, trebuie să treci printr-un botez, să te lepezi de Băsescu și să mai cumperi cupoane la Bingo Metropolis.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare