HomeStiriUn țigan a construit cea mai casă frumoasă din...

Un țigan a construit cea mai casă frumoasă din România

Un țigan din satul Sintești, județul Ilfov, se mândrește cu cea mai casă frumoasă din România. Locuința acestuia a fost remarcată pe Google Earth de un grup de arhitecți, șocați de aspectul mirobolant al construcției. Aceștia au căzut de acord că așezarea reprezintă viitorul, o combinație între grandomanie, bun-gust și rafinament. Casa are 834 m2, trei sufragerii, 8 dormitoare, 2 bucătării, 500 de metri de carpete pe pereți, două fântâni arteziene de interior, scări rulante, hipermarket și parcare subterană și o toaletă în grădină.

Invidioșii spun că locuința este o copie a unei replici după celebra Casa Albă din Washington DC, SUA, dar, pentru că nu vrea să fie acuzat de rasism, proprietarul Giuseppe din Sintești a preferat să o facă din aur masiv. Posturile de televiziune din străinătate au realizat deja numeroase materiale despre „The Gold House of Giuseppe from Sintești”.

Mă bucur în sinea mea că casa mea a fost remarcată la valoarea care o are. E bine să vadă lumea occidentală că are și țiganii gusturi la stil și face treabă cu ștaif. În această casă am primit deja rezervări pentru nunți, botezuri și cumetrii și aștept vedete dă mare rang precum Băsescu, Ponta, Obama și Salam.”

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare