HomeStiriVictor Pițurcă acuză: Românii se uită prea mult la...

Victor Pițurcă acuză: Românii se uită prea mult la Suleyman Magnificul!

Se pare că selecționerul Victor Pițurcă a găsit principalul vinovat pentru eșecul de marți seară împotriva Turciei, scor 0-2: Suleyman Magnificul, serialul. Selecționerul consideră că atât jucătorii, cât mai ales suporterii s-au atașat prea mult de turci prin popularul serial difuzat de Kanal D. “Suporterilor noștri le-a lipsit răutatea de la meciul cu ungurii, no?”, a declarat Victor Pițurcă la conferința de presă de după meci.

Mai mult decât atât, câțiva dintre jucătorii naționalei au părut absenți din joc tocmai din pricina faptului că erau îngrijorați de soarta lui Ibrahim, isprăvile lui Hurrem și care cadână este mai frumoasă. Nominalizați au fost Bogdan Stancu, Ovidiu Hoban și Vlad Chiricheș.

De asemenea, postul de televiziune Antena 1 a depus o plângere la CNA, în care acuză Kanal D de concurență neloială și șovinism. Astfel, în loc să se uite la Antena 1 la meci, mulți români au fost ademeniți de Suleyman Magnificul, difuzat pe toată perioada meciului, fapt ce a afectat audiențele postului.

 exclusiv online

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare