HomeFeatured home 2PENAL: Nereguli grave la secția de votare nr. 69

PENAL: Nereguli grave la secția de votare nr. 69

Dragi concetățeni, nici nu s-au afișat bine primele rezultate ale votului în București și iată că sub ochii noștri uimiți și copilăroși se petrec fapte de negândit pentru niște cetățeni normali. La secția nr. 69, de exemplu, se desfășurau, în momentul când am intrat pe ușă, lucruri atât de necuviincioase, că nici măcar mediul virtual nu le poate suporta.

Nesimțirea acestor persoane care își spun membri ai birourilor electorale mergea chiar atât de departe, încât comiteau faptele respective – simptomatice pentru încărcătura simbolică a numărului acestei secții – chiar și în cabinele de vot, pe urne sau chiar pe mesele electorilor. Mai mult, pozițiile pe care ei le numeau „electorale” se schimbau prea des, atât în secție, cât și pe așa-zisele „buletine de bot”, ca să nu fie destul de clar că avem de-a face cu o fraudă.

Iar asta nu este tot, pentru că întreaga mârșăvie era permisă, ba chiar încurajată, de forțele de ordine, care participau la aceste combinații diavolești cu pulanele din dotare. Cât despre observatorii însărcinați cu supravegherea, ei într-adevăr se achitau de sarcină, doar că filmând totul în scopuri încă necunoscute. Asta, bineînțeles, în timp ce temuta practică a ștampilării aceluiași candidat de mai multe ori se petrecea la foc automat, fără ascunzișuri sau preferințe, cu toți candidații la titlul de simpli alegători care se aflau în secție.

Rugăm insistent organele abilitate să-și exercite autoritatea, ba chiar potența, și să oprească aceste acte reprobabile înainte ca votul să se încheie. Noi, cetățenii de nădejde ai acestei urbe, avem dreptul la un vot civilizat și demn, nu la o parodie promiscuă a ceea ce ar trebui să fie în mod normal un proces electoral democratic.

Vă mulțumim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare