AcasăSocialPoșta Redacției: Sunt îndrăgostit în secret de o colegă...

Poșta Redacției: Sunt îndrăgostit în secret de o colegă de școală

Te doare gâtul și nu știi ce supozitor să iei? Te mănâncă-n cur și nu știi cum se administrează Faringoseptul? Ai un perete care face igrasie și o nevastă care nu face sex? Academia Cațavencu e aici ca să-ți rezolve problemele. Trimite-ne un mesaj pe adresa și vei primi cel mai bun răspuns de la cei mai competenți specialiști. Garantăm confidențialitatea.

 

Sunt îndrăgostit în secret de o colegă de școală, dar ea nici nu știe că exist. Cum s-o cuceresc? P.S.: Am coșuri pe față.

Mirel C., elev, Urziceni

Răspuns:

Dragă Mirel, în primul rând trebuie să ai în vedere faptul că ai toate șansele să rămâi virgin cu un nume ca Mirel. În timpul actului sexual, fetele au obiceiul de-a spune cu voce tare numele partenerului, iar „Ah, Mirel, da, acolo, Mirel“ sună, mai degrabă, ca un îndemn adresat băiatului care mută mobila. Drept urmare, ai nevoie de-o poreclă cool. Știu, ai deja una, dar „Bubosu“ nu e cool, decât dacă renunți la „Bu“ și rămâi cu „Bosu“. În al doilea rând, aleasa inimii tale trebuie să afle că exiști. Dar, atenție, femeile sunt creaturi ciudate, care acționează împotriva logicii. Deci, dacă ție ți se pare logic s-o inviți la un suc și să-i cari ghiozdanul pentru a o cuceri, ea va gândi exact opusul: va crede că ești un pămpălău. Fă invers! Pune-i piedică pe coridor, pune-o să-ți care mingea de baschet, mănâncă-i sendvișurile, ia-i banii de buzunar și cumpără-ți bere. Atunci îți vei merita porecla de „Bosu“, iar ea te va iubi. Succes!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare