AcasăActualitateLocalSplinter vine la București, îngrijorat de soarta semenilor săi...

Splinter vine la București, îngrijorat de soarta semenilor săi după ce Clotilde Armand a pierdut alegerile

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu

Maestrul Șobolan Splinter vine special la București, îngrijorat de soarta semenilor săi din sectorul 1 al Capitalei, după ce primarul Clotilde Armand a pierdut alegerile locale.

Șobolanul supradimensionat, profesor al Țestoaselor Ninja, rămas însă pitic pe lângă exemplarele crescute de Clotilde Armand, se teme că, în noua administrație publică locală – cu toate că noul primar al sectorului 1, George Tuță, vine tot din zona beciurilor și a canalelor ascunse – nu vor avea parte de același tratament preferențial.

Splinter se teme că frații săi, rozătoare, ar putea fi nevoite să se mute în Centrul Istoric al Capitalei, unde primarul reales Nicușor Dan îi lasă în continuare să crească în voie, dar este însă neatent la furtunile care îi scufundă zona 0, începând cu Piața Unirii.

Și este bine știut că șobolanii sunt primii care părăsesc corabia.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare