AcasăActualitateLocalClotilde Armand află că plângerile penale nu se depun...

Clotilde Armand află că plângerile penale nu se depun pe Facebook

Ilustrație: Marian Avramescu

Primarul înfrânt al sectorului 1 din Capitală, Clotilde Armand, a învățat o lecție prețioasă la aceste alegeri locale: plângerile penale se depun la Parchet, la Poliția Capitalei sau la Direcția Națională Anticorupție (DNA).

Poate după această experiență, Clotilde Armand va realiza că nici administrația publică prestată pe platformele de socializare nu este eficientă.

Încă edilul sectorului 1 a coborât de pe Facebook printre saci, după aproape patru ani.

Măcar ea este norocoasă că a coborât printre saci cu buletine de vot; locuitorii din sectorul 1 au coborât printre saci de gunoi, în mandatul ei la primărie.

Acum se poate constata că “licuriciul” George Tuță este practic singura insectă pe care Clotilde Armand nu vrea s-o lase liberă în sectorul 1.

Totuși, în ciuda lipsei dezinsecției și a vegetației înalte din sectorul 1, iată că Armand nu a făcut mulți purici la primărie.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare