Klaus lovit de drona Ghinion

Bomba zilei vine de unde nu te-ai fi așteptat, având în vedere recentele derapaje ale justiției. Da, din partea Înaltei Curți de Casație și Justiție care a hotărât că herr Klaus Iohannis pierde definitiv două imobile din Sibiu în beneficiul statului român și trebuie să returneze și suma de 260.000 de euro încasată din chirii. Acum începem să înțelegem disperarea viitorului ex-președinte în căutarea unei funcții cât mai înalte care să-i continue imunitatea și, drept consecință, păstrarea averii obținută prin metode neortodoxe, ca să ne exprimăm cât mai bisericește cu putință. Și fiți convinși că o va avea. Doar că din postura de cerșetor, lucru care, mângâind unduios orgoliul lui Ciolacu, aflat pe cai mari, îl va descalifica definitiv, dacă mai era nevoie. Care Ciolacu, făcând pe mărinimosul pe banii noștri, mai crește bugetul prezidențial, pentru ultimele trei luni, cu încă 7 milioane de lei.

Până atunci, iată-l pe Klaus clamând oripilat și scandalizat:

„Nu doresc o lege pentru mine și voi avea grijă ca această lege să nu existe”.

Asta după ce proiectul aberant al liberalilor a murit la naștere. Nu înainte. Nu cât timp s-a negociat postul lui Klaus care să-i producă imunitate. Eroul de la Cotroceni a avut, pentru prima oară, ocazia să tacă – așa cum a făcut zece ani -, și tocmai în momentul ăsta a deschis gura. Ocazie cu care a scăpat porumbelul, anume că era o lege pentru el, nu cum ne amețeau liberalii că, vezi Doamne, e pentru oricine va fi în locul lui, fără să amintească faptul că, o asemenea situație, o să mai apară peste 20 de ani.

Pe Klaus l-a lovit o dronă inventată de el însuși: drona Ghinion.

Sorin Petrescu
Sorin Petrescu
Sorin Petrescu este un scriitor și traducător român, membru al Uniunii Scriitorilor din România. Absolvent al Facultății de Filosofie din București, a lucrat ca profesor și referent la Uniunea Scriitorilor, ulterior devenind redactor la Editura Corint. A tradus peste 100 de titluri din engleză, incluzând beletristică și lucrări de psihologie. Ca autor, a publicat zece romane de război sub pseudonimul Mike Hassel și alte romane notabile, precum „Te-am iubit numai duminică” și „Fiul lui Iisus”. În plus, a scris piese de teatru și a colaborat la spectacole de umor difuzate la radio și televiziune. A primit premii naționale și internaționale, fiind recunoscut pentru contribuția sa la literatura și cultura românească.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare