AcasăEditorialLiviu Alexa: Milioane de euro pentru judecătorii CCR: privilegii...

Liviu Alexa: Milioane de euro pentru judecătorii CCR: privilegii speciale și pensii uriașe din banii românilor

Jurnalistul Liviu Alexa dezvăluie cum membrii Curții Constituționale, în frunte cu președintele Marian Enache, încasează sume colosale din cumularea indemnizațiilor și pensiilor speciale, într-un sistem care scapă de sub controlul public și politic.

Proști suntem cu toții. Proști cu spume. EI, gulerele albe din Justiție, politică, servicii, câștigă din banii noștri sume atât de mari, că li se blochează cardurile și li se rup buzunarele.

Pentru EI, nu sunt probleme cu punctele de pensie, cu recalculări, EI nu așteaptă legi noi și reforme, EI primesc MEREU totul pe tavă, recalculat și indexat, câștigă în instanță privilegii și sume exorbitante pe post de compensații, căci EI își împart și fac propria dreptate.

Proștilor, pensiile speciale nu vor pica niciodată. Fiindcă securiștii și magistrații șantajează Sistemul cu forța lor, lăsată să crească prea mare.

99 la sută din populația României nu știe să explice ce e aia Curtea Constituțională a României, cum se aleg magistrații supremi ai țării și ce fac ei efectiv acolo.

De aia, judecătorii CCR scapă 99 la sută din timp de ochii presei și de gura opiniei publice, fiindcă s-au învățat să fie ermetici.

Nimeni nu știe cât lucrează, cum își fac datoria, cui dau socoteală. Sunt Supremi.

Judecătorii constituționali au ieșit însă acum la rampă cu una grea, delicată. O dată la câțiva ani, politicul sau Statul Paralel le cere să mănânce rahat cu polonicul în câte o chestiune delicată, dar merită, pentru uber-privilegiile pe care le au.

E datoria mea de jurnalist de investigații să vă arăt aici, pe Strict Secret, probabil cel mai citit newsletter din România, cum emanații ăștia politici, căci toți sunt cu ghidon politic, și mulți acoperiți, au devenit niște MAGNAȚI ai Justiției încasând sume COLOSALE ca indemnizații de la CCR (o medie de 40 000 de lei pe lună) pe care le “întregesc” prin cumulare cu pensiile lor speciale puturoase EXORBITANTE (o medie de 40-42 000 de lei pe lună). În fapt, mulți dintre cei de mai jos care compun CCR duc acasă din banii românilor circa 100 000 de lei PE LUNĂ.

Președintele CCR Marian Enache a încasat pe 2023 o pensie de 57 000 de lei pe lună.

Vă dați seama cât se face pensia asta după “reformă”?

Dar să îi luăm pe rând și la rând pe cei ce au comis sâmbătă cel mai grav atentat la democrație de după 1989 încoace.

Nota: Mandatul unui membru al Curții Constituționale a României este de 9 ani, unii dintre membrii actuali fiind aleși pentru perioade mai mici, deoarece înlocuiesc alți judecători care au decedat sau au renunțat la mandat înainte de expirarea acestuia.

Așadar, tovarășii ăștia încasează în 9 ani de mandat la CCR milioane de euro din cumularea indemnizațiilor și pensiilor speciale. FIECARE, da? Marian Enache, președinte CCR – a încasat cumulat 250 000 de euro pe 2023, o medie de 21 000 de euro pe lună! Ciochină Mihaela – judecător CCR, a încasat cumulat 200 000 de euro în 2023, o medie de 16 500 de euro pe lună. Cristian Deliorga – judecător CCR a încasat cumulat 275 000 de euro pe 2023, o medie de 23 000 de euro pe lună! Uitați-vă la veniturile din pensie! Bogdan Licu – judecător CCR – a încasat cumulat pe 2023 circa 183 000 de euro, adică o medie de 15 000 euro pe lună. Doamna Scântei ia cam 7000 de euro pe lună de la CCR, dar are peste un milion și jumătate de lei împrumuturi date în nume personal cabinetului său notarial. Foarte încețoșat totul! Stan Gheorghe – judecător CCR, pare tare sărac în comparație cu restul. Așa amărât cum e, ia 7000 de euro pe lună indemnizație de la CCR, are o pensie specială de rahat de 5000 de euro și un mic dar de nuntă de 90 000 de euroi! Livia Stanciu – judecător CCR. “Cruella” Curții, personaj sulfuros, cel mai bogat magistrat din România: stați jos, să nu picați! În 2023, mătușa Stanciu a cascavalit cumulat 460 000 de euro!!!!, adică o medie de 38 000 de euro pe lună!

În conturile bancare, mai are niște “mărunțiș” de 360 000 de euro! Elena Tănăsescu – judecător CCR abia are după ce bea apă, duce aproape 10 000 de euro pe lună acasă! Varga Attila – judecător CCR, no, și din partea udemeristă, draghe cititoriii, domnu’ Oti duce hozo un mizilic de 14 000 de euro pe lună, că are numa’ o pensie mică de nici șapte mii de euro lunar, abia are după ce să-și ia cina acasă!

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare