HomeActualitateSă se dea DNA cu porţia, să ajungă la...

Să se dea DNA cu porţia, să ajungă la toţi

Incidente regretabile s-au petrecut ieri în curtea sediului DNA Bucureşti. Iritat din cauza faptului că Victor Ponta tot încerca să-l devanseze la coada formată, Adriean Videanu l-a ameninţat pe acesta cu judecata şi plata a 2.000.000 de euro drept despăgubiri. Preopinentul i s-a adresat impertinent, susţinând că doar lui Băsescu i-ar ceda întâietatea la DNA, pentru că a fost singurul client juridic cu o funcţie mai mare decât a lui. Aici a intervenit furioasă Alina Bica, acuzându-l pe Ponta de favoritism şi lovindu-l cu Vuittonul cumpărat la mâna a doua, de la prietena Elena Udrea. 

Dl Liviu Dragnea, elegant şi calm cum îl ştim, a încercat să aplaneze diferendul dar a primit şi domnia sa o geantă direct în mustaţă. Dânsul a răspuns tot elegant, ciupind-o de fund pe doamna Alina şi făcându-i cu ochiul stâng, cel social-democrat. I s-a replicat că nu are de-a face cu secretara sa personală şi ar fi bine să-şi păstreze apropourile pentru dl Tăriceanu. Cuplul Ponta-Dragnea a trecut la agresiuni verbale, îngrozindu-i pe toţi cei prezenţi, procurori sau nu, cu câştigarea alegerilor din decembrie.

Conflictul a scăzut în intensitate odată cu intervenţia dlui Gabriel Oprea, generalul cerându-le tuturor ordine militară deoarece sunt acolo pentru a deservi interesul naţional. Singurul care s-a sustras evenimentelor a fost dl Tăriceanu: Preşedintele Senatului a ocolit cu abilitate coada şi a intrat primul la declaraţii, unde a dat în scris că nu-i cunoaşte pe cei din dosarul retrocedărilor, inclusiv fosta soţie-notar, şi nici pe scandalagiii de afară. 

Asemenea situaţii vor fi evitate pe viitor, conform declaraţiei pentru presă a doamnei Codruţa, prin achiziţionarea unui automat ce va elibera bonuri de ordine. Tot dânsa a afirmat că nu înţelege busculada creată, fiind loc la audieri pentru toată lumea prezentă şi mulţi alţii care-şi aşteaptă rândul cu nerăbdare.

Vom reveni cu o transmisiune de la faţa locului imediat după ce automatul va fi instalat şi dl Corlăţean nevoit să aştepte frumos ca alegătorii din diaspora, fără să se aşeze la rând de mai multe ori împreună cu dl Ponta ca să pară că PSD-ul e majoritar în curtea DNA.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare