HomeActualitateHalepizarea României: azi în Buşteni, mâine-n toată ţara

Halepizarea României: azi în Buşteni, mâine-n toată ţara

Imaginea de mai sus este, aşa cum ați realizat deja cu istețime, din Buşteni. Buşteni se află în România şi asta prea îi ocupă tot timpul, ajungând astfel să proclame: "Simona, Buşteniul vrea o Românie ca tine!" La inițiativa Primăriei locale, reprezentanții Buştenilor în Parlament vor dovedi că ei nu dorm buştean acolo, pe banii contribuabililor. Viitoarea lor inițiativă va fi un proiect de lege prin care România urmează să-şi schimbe numele în Republica Halepistă România, în cinstea aceleia care duce acum drapelul țării pe locuri fruntaşe în lume. Desigur, argumentația inițiatorilor în favoarea schimbării este una bine susţinută istoric, social şi lingvistic, cum puteți constata şi singuri în continuare:

1. Simona Halep face parte din vechiul neam al aromânilor (armâni, machidoni, țânțari). Reprezintă, cum susțin mulți dintre ei, pe adevărații români – rămaşi nealterați prin înfrăţire genetică sau combinaţiile istoricului armân Neagu Djuvara. Adevărul purității româneşti a machidonilor a fost confirmat de semi-machidonul Ponta, care s-a afirmat întotdeauna ca român adevărat, fie şi numai prin comparație cu alogenul Iohannis. Iar dacă Ponta confirmă oral un adevăr, cine să se îndoiască de realitatea spuselor sale?

2. Se ştie că Simona Halep a ajuns la performanțele de azi procedând invers faţă de majoritatea vedetelor feminine contemporane, adică micşorându-şi chirurgical sânii. La fel, frumoasa şi atrăgătoarea noastră țară a ajuns la performanțele actuale numai după ce sânul Maicii Românii a fost muls, supt şi secat cu mult elan patriotic de aceia pe care i-a încălzit la sân prin votul nostru.

3. Halep se dovedeşte o româncă adevărată şi prin perseverența ei de a nu termina ce a început, oprindu-se când ți-e România mai dragă în sferturi, semifinale şi finale pierdute româneşte. Asta pentru că, aşa cum susțin susținătorii, nu are statura potrivită pentru mai mult. Şi România a evoluat de-a lungul timpurilor pierzând sferturi de teritoriu şi luându-şi revanşele la dublu mixt internațional, mai ales în tandem cu arbitrii francezi care mereu au ținut cu românii deoarece i-au considerat, dintr-o eroare de joc, francofoni în loc de francafoni.

4. Graiul vorbit de aromâni este cea mai veche formă supraviețuitoare a limbii române, aşa cum era înainte de a fi latinizată abuziv de jucătorii filologi ai Şcolii Ardelene. "Ț"-ul grecesc folosit de ei şi denumirea de "vlahi" cu care se mândresc încă în sudul Dunării dovedesc că şi străbunii valahi erau tot nişte greci romanizați, combinați cu romani grecizați. Aşa că România merită să devină halepistă, cu mențiunea că se va evita, prin norme academice, pronunția "halepițtă". Nu de alta, dar n-am vrea să ne recunoască grecii de rude şi urmaşi, ca să ne plaseze, frățeşte, o parte generoasă din datoriile istorice.

5. Chiar dacă o mai ceartă părinteşte pe Halep, românul autentic Ilie Năstase susține inițiativa buştenenilor, în pofida faptului că nu-i poate ierta Simonei tăierea sânilor. Dl Năstase s-a oferit să promoveze personal demersul în Parlament, printr-un discurs bazat pe binecunoscuta-i elocință oratorică. Dl Țiriac a promis şi dânsul să sprijine financiar reuşita proiectului de lege, prin organizarea unei tabere vânătoreşti pentru parlamentari, unde se va vâna, se vor încheia afaceri de succes şi se vor spune bancuri despre mistrețul fără colți de la Cotroceni care va semna legea halepizării ca primarul.

Trăiască şi înflorească viitoarea noastră şi mai scumpă patrie, Republica Halepistă România! Sâ-nchirdâseascâ, s-prucupsească, s-aibâ ambâreatsâ!

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare