HomeActualitate10 moduri prin care Mircea Badea putea să mai...

10 moduri prin care Mircea Badea putea să mai ajungă vedetă

Am fost răutăcioși când am spus că șansele ca Badea să fi ajuns vedetă de televiziune fără ajutorul mamei erau nule. În urma unei analize pertinente a vedetelor din România, ne-am dat seama că sunt numeroase șanse prin care poți ajunge o vedetă.

1. Putea să tragă de fiare din 1990 până azi, nu se ferea de proteine și steroizi și ajungea mai mare decât Gore din Chitila. Dacă Gore din Chitila e băsist, ca antibăsist, Badea din Sălăjean avea un contracandidat serios pentru titlul de „Smardoiul României”.

2. Dacă trăgea de fiare și făcea ceafă, avea pițipoance. Dacă avea pițipoance, astea puteau ajunge asistente TV și el papagalul lor de pază.

3. Se angaja redactoraș la vreo publicație obscură, se chinuia în anonimat câțiva ani, continua să-și depună CV-ul pe la alte publicații și într-un târziu ajungea un reputat redactor/reporter pe 800 de lei salariu. Ca mulți alții din branșă.

4. Revenind la opțiunea cu el buhăit de mușchi, se putea angaja la BGS și apoi era pus bodyguard pentru Voiculescu. Nu stătea în față ca acum, dar și din spate putea să-i arate ce mișcări are.

5. Angrenat în lupte de cartier, putea să dea interviuri la TV în care să spună că a muncit mult la fizicul lui, și un băsist l-a julit.

6. Se făcea stripper și ajungea idolu’ la femei.

7.  Făcea șpagatul între două scaune pe Lipscani, ca artist ambulant. Câștiga de-o pâine și se făceau câteva reportaje despre el: „Băiatul care se crăcește pentru o pâine”.

8. Ne întoarcem la ipoteza cu el student: se înscria la medicină, învăța 15 ani, făcea o operație unică și complicată (extirpare de limbă din fund, ceva de genul). Ajungea celebru.

9. Tot ipoteza cu el băiat de mușchi gata e mai plauzibilă. Bătea un PDL-ist. Devenea membru proactiv al PC-ului.

10. Își făcea blog și scria măscări la adresa clasei politice, măscări care aduc un minimum de trafic.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare