HomeActualitateCa jurnalist, Dăncilă ar fi putut participa la dezbaterile...

Ca jurnalist, Dăncilă ar fi putut participa la dezbaterile lui Iohannis

Candidatul susţinut de Partidul Naţional Liberal (PNL) în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, şeful statului, Klaus Iohannis, pare să fi găsit cea mai bună modalitate de a evita o confruntare live cu adversara sa de la Partidul Social Democrat (PSD), Viorica Dăncilă.

Iohannis a ales să participe la dezbateri doar cu jurnalişti, pentru că ştie că abilităţile teleormănencei la limba română nu îi permit acesteia să ocupe un post de jurnalist.

Cu toate acestea însă, preşedintele Klaus Iohannis s-ar putea înşela. Viorica Dăncilă ar putea să participe la o dezbatere cu Iohannis, din calitatea de jurnalist, preşedinta PSD ar putea oricând să fie confundată cu un angajat al unui post de televiziune.

Mulţi spun că este o dovadă de laşitate că Iohannis fuge de o femeie, fie ea şi Viorica Dăncilă.

Dar actualul şef al statului are o adevărată tradiţie în a fugi de femei. De aceea a fugit şi de la Sibiu la Cotroceni.

Asta l-a forţat pe Klaus Iohannis să-şi ia şi şase case. Noroc sau ghinion că s-a priceput să dea meditaţii.

Încă de când se afla, teoretic, la catedră, Iohannis avea multe colege de cancelarie şi din acest motiv a ales să se retragă la inspectoratul şcolar judeţean.

Iohannis este deranjat şi de prezenţa multor angajate la Administraţia Prezidenţială, motiv pentru care este nevoit să apeleze la multe delegaţii şi vacanţe.

De altfel, singurele relaţii de care Klaus Iohannis nu a fugit au fost cele cu Dacian Cioloş şi cu Ludovic Orban. Apropiaţii spun că acesta ar fi şi motivul pentru care Klaus Iohannis nu a investit în copii, după cum a declarat chiar domnia sa, deoarece îi place să înfieze premieri.

 
Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare