AcasăActualitateCadou emoționant: Kamala Harris i-a trimis lui Biden 8...

Cadou emoționant: Kamala Harris i-a trimis lui Biden 8 cățeluși de Sfântul Nicolae!

Democrata Kamala Harris, partenera de competiție electorală a președintelui ales, Joe Biden, a încercat să pună capăt zvonurilor răutăcioase potrivit cărora ea ar fi președintele de facto al Americii pentru următorii patru ani, Biden fiind redus de partid la un lider de carton.

Astfel, Kamala i-a trimis lui Biden, de Moș Niculae, un cadou inedit, anume opt cățeluși extrem de drăgălați și, mai ales, extrem de jucăuși, care, imediat după deschiderea pachetului, au început să se amestece printre picioarele președintelui ales.

Inimile noastre sunt atinse! Într-un gest atât de drăguț și de emoționant, Kamala Harris i-a trimis lui Joe opt cățeluși minunați, care să-i facă Sărbătorile de poveste!”, a scris pe Twitter Jill Biden, soția președintelui.

Cadoul Kamalei a fost însoțit, de asemenea, de un mesaj la fel de emoționant: ”Știu că data trecută ți-ai rupt glezna în timp ce te jucai cu câinele tău, dar episodul ăsta trebuie uitat. Gândește-te doar la faptul că o mulțime de cățeluși, hârjonindu-se printre picioarele tale, vor fi un anturaj minunat de Sărbători, fie că ți le vei petrece acasă fie la spital”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare