AcasăActualitateCandidata Bahmuțeanu, creștere vertigionoasă! Nu în sondaje, ci în...

Candidata Bahmuțeanu, creștere vertigionoasă! Nu în sondaje, ci în greutate…

Una dintre cele mai celebre voci din şowbizul autohton, Adriana Bahmuţeanu, a cunoscut o extaordinară transformare în ultimele două luni. De când a intrat în politică, și și-a anunțat candidatura pentru Primăria sectorului 1, susținută fiind de ecologiști, cunoscuta păreroloagă, care nu mai stă la pliciul lui Prigoană, ci la conferințele lui Clotilde, a pierdut în mod evident lupta cu kilogramele şi s-a îngrăşat masiv, preţ de vreo 10 kilograme.

Acest lucru nu s-ar datora, cum cred gurile rele, faptului că, pe vremea atât de potentului financiar Prigo, Bahmu ar fi făcut foamea la greu, mâncând doar apă, paie şi bătaie, iar acum haleşte în voie orice şi oricând, ci are legătură, de fapt, cu un comportament alimentar deloc sănătos.

Practic, scăpată de exigenţele condiţiei de primă doamnă Prigoană, pur şi simplu Adriana nu şi-a mai supravegheat evoluţia şuncilor, deşi mii de telespectatori care căscau gura la emisiunile ei s-au plâns că nu le mai încape în televizor, nici măcar în variantele electrocasnice cu ecran lat.

Oficial, revenirea la formele ultrarubensiene s-ar fi produs ”mulţumită” consumului abuziv al unui produs miraculos, căruia îi face reclamă pe toate canalele – rahatul – fapt confirmat chiar şi de cunoscuţii Bahmuţencei.

Adriana este înnebunită după rahat!, ne-a precizat o foarte bună amică a ei. Mânâncă rahat în fiecare zi, uneori nu se poate abţine şi mănâncă până şi la televizor, la întâlnirile electorale sau la ședințele cu echipa de campanie, cât încape. Şi de aceea s-a şi îngrăşat atât. Plus de asta, de obicei mânca rahat cu măsură alături de Prigoană, dar, de când s-a despărţit de el, şi-a dat seama că nu are nici un farmec să se cenzureze“, ne-a precizat o apropiată a divei TV.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare