HomeActualitateCine a fost premier cuminte primește cadou de la...

Cine a fost premier cuminte primește cadou de la Santa Klaus

Premierul Ludovic Orban și miniștrii Guvernului PNL și-au învățat bine poeziile pentru a le recita la serbarea de Crăciun, în fața lui Santa Klaus Iohannis.

Sunt unele mici diferențe între Santa Claus și Santa Klaus. Primul vine de la Polul Nord, iar cel de-al doilea din Germania. În acelaș timp, primul vine, iar cel de-al doilea pleacă, de obicei, în concediu.

Ludovic Orban și membrii cabinetului său i-au recitat lui Santa Klaus legea bugetului pe anul 2020 și modificarea OUG 114.

Santa Klaus este încântat, dar încă nu le-a dat niciun cadou.

Ludovic Orban nu o să se vadă cu sacii în sanie, până când bugetul nu va fi publicat.

[image image-id=”50938″ height=”400″ width=”400″ image-title=”Serbarea”]

Totuși, dacă se va dovedi un președinte de partid ascultător, până la capăt, liderul PNL are promis de la Santa Klaus că se va putea juca de-a premierul la ședințele de Guvern.

În caz contrar, Santa Klaus s-ar putea supăra și, chiar dacă va fi plecat în vacanță, va lăsa sania guvernamentală pe pilot automat.

Membrii Cabinetului Orban au scăpat însă ieftin la serbarea de Crăciun, cât timp doar ei au fost nevoiți să recite și nu să îl asculte pe Santa Klaus. În aceea situație, erau șanse foarte mari ca petrecerea de Crăciun să includă și Revelionul și Sfântul Vasile.

Marele noroc al liberalilor este că Santa Klaus se grăbește, mai are mult de colindat și mai are la dispoziție doar cinci ani.

Orban mai trage însă speranțe că va ajunge și el premier, când se va face mare. Există însă un precedent. Așa își mai dorea să ajungă și primar general al Capitalei.

Petrecerea de Crăciun ar putea fi însă stricată de Grinch Florin Cîțu. Ministrul Finanțelor Publice ar putea fura Crăciunul, atrăgând bradul liberalilor într-una dintre găurile sale negre, descoperite în bugetul de stat.

Iar pentru Ludovic Orban ar putea fi ultima serbare la care poate juca rolul premierului. Până când se va face el mare, vin alții din urmă, care ar dori să se legene și ei puțin pe fotoliul de la Palatul Victoria. Rareș Bogdan este recent intrat în grădinița PNL, dar deja tânjește după steluța din vârful bradului.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare