AcasăActualitateDescoperire epocală! În lipsa soțului, o bucureșteancă a descoperit...

Descoperire epocală! În lipsa soțului, o bucureșteancă a descoperit că poate coborî, și de una singură, colacul scaunului de toaletă!

O bucureșteancă de 40 de ani, asistent universitar la Facultatea de Utilaj Tehnologic din Capitală, și-a dezvăluit pe rețelele de socializare șocul avut după ce, în lipsa soțului, a descoperit că este pe deplin capabilă să își coboare singură colacul de toaletă, în loc să își îndemne partenerul de viață să o facă.

Andreea Macaragiu a mărturisit prietenilor și urmăritorilor că, după ani de zile în care a apelat la soțului ei, cel puțin de câteva ori pe zi, îndemnându-l să coboare colacul de WC, a fost extrem de fericită să constate că este perfect capabilă să îndeplinească această sarcină și singură.

„După câteva zeci de minute petrecute pe balcon, în frig, la întins rufe, am dat pur și simplu buzna la baie, să fac pipi, dar am observat cu groază faptul că, din nou, colacul scaunului de toaletă era ridicat, asta în condițiile în care soțul meu ieșise de puțin timp să plimbe câinele. Nu am crezut că voi avea puterea să cobor de una singură colacul dar, sub presiunea vezicii, l-am apucat cu degetele mele subțiri, feminine și am reușit să îl așez în poziția corectă ”, a scris Andreea Macaragiu, ușurată.

„De prea mult timp ne-am bazat pe bărbați pentru a face acest lucru pentru noi. Este timpul să ne mândrim și să le spunem bărbaților că nu mai avem nevoie de ei pentru asta!”, a încheiat asistentul universitar de la F.U.T. București.

Andreea a mărturisit apropiaților că recenta descoperire o va face să își îndrepte atenția pe viitor și asupra deschiderii borcanelor pentru murături, fiind convinsă, în eventualitatea în care va avea succes, că și în acest domeniu bărbații ar putea deveni depășiți în câteva săptămâni.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare