HomeActualitateEu, Tarzan, tu - John!

Eu, Tarzan, tu – John!

Cei trecuți de o anumită vârstă și care au văzut filmul Tarzan în vreo douăj de episoade, duminică la prânz, între ”Copiii cântă Patria și Partidul” și ”Trăim decenii de împliniri mărețe” își amintesc, desigur, de momentul în care timișoreanul nostru, Johnny Weissmuller, făcea cunoștință cu Jane, bătând-o cu mâna-n piept în cel mai nedelicat mod posibil. Ar fi bine să căutați filmul original, ca să mai vedeți asemenea scene, pentru că în viitor n-o să mai pupați așa ceva. În cel mai nou film al franșizei, ”Legenda lui Tarzan”, Tarzan nu s-a mai pupat doar cu Jane, ci s-a pupat și cu un domn bine, ofițer în armata colonială belgiană.

Evident, în cărțile originale cu Tarzan, scrise de Edgar Rice Burroughs nu scrie nicăieri așa ceva, dar regizorul noului film a zis el că e bine să introducă și-un moment gay, ca să dea bine la Hollywood și să ma primească și alte comenzi. Necazul lui a fost că, la previzionare, când filmul a fost prezentat unui număr restrâns de spectatori, să li se vadă reacțiile, fanii Tarzan din sală au fost atât de ”șocați”, zice el, scârbiți aș spune eu, de momentul când soldatul Rom îl sărută languros pe Tarzan, încât regizorul s-a gândit să scoată scena din film, declarând: ”Nouă ne-a plăcut mult când am filmat-o. Dar la previzionarea filmului publicul a fost realmente şocat, aşa că am tras concluzia că este o scenă prea sofisticată şi solicitantă”. Așadar, un sărut cu limba între doi bărbați constituie o scenă prea sofisticată ca s-o înțeleagă orice guțulan care ronțăie floricele și bea cola în sala de cinema. Ăsta e deja film de artă. Auzi, frate, ce revelație! N-a știut Tarkovski chestia asta, că nu mai umbla cu oglinzi, cu jocuri de lumini, cu filmări din unghiuri imposibile. Punea doi rusnaci să se pupe pe gură și gata scena sofisticată!

Dar, dacă la ”Legenda lui Tarzan”, care a avut de curând premiera în România, n-o să vedeți bărbați sărutându-se, în schimb nu scăpați de personaje gay în următoarea serie din Star Trek, ”Star Trek Beyond”. Aici, căpitanul Hikaru Sulu va fi protagonistul unei scene de amor homosexual atât de fierbinți încât fac pariu c-o să-i crape lui Saturn inelul de ciudă când o vedea-o! E la fel de adevărat că nicăieri prin scenariile originale ale serialului nu scrie că se pupau astronauții între ei pe orbită, dar te pui cu corectitudinea politică? Dacă zice establishmentul că și gay-ii e oameni, deci și ei trebuie să apară în filme pupându-se, apăi să-i strecurăm pe undeva, nu?

Așa că așteptați-vă ca în următoarea ecranizare din ”Romeo și Julieta”, pe Romeo să-l doară la bașcheți de frumoasa capuletă, în schimb să pice în limbă, în scena balului, după la fel de chipeșul Tybault, verișoru' lu' fata. La fel, Othello n-o s-o mai gelozească pe Desdemona, ci pe Desdemonu, care, ca să fie corectitudine politică până la capăt, n-o să mai fie blond, ci asiatic, piele-roșie sau eschimos, ceva. Dar de ce să ne mai mirăm de noutățile introduse de ăștia prin filme, când uitați-vă de ce premiere avem parte în realitate: America a avut primul președinte de culoare, acum o să aibă ori primul președinte diliman cu acte, ori primul președinte femeie, deci e clar că data viitoare urmează să aibă primul președinte gay. Singurul lucru la care sper e ca președintele ăsta gay să nu se îndrăgostească nebunește de Putin, că atunci chiar că am pus-o!

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare