HomeActualitateFacebook până la moarte și dincolo de ea

Facebook până la moarte și dincolo de ea

 

În sfârșit, este oficial: contul de Facebook se poate lăsa moștenire. Reușești astfel, prin interpuși, să dai likeuri și după moarte, să distribui pisicuțe și să te înjuri sârguincios cu băsiștii. Noua facilitate a fost de curând implementată de administratorii rețelei, deși noi vizionăm de mult postări ale unor persoane dispărute. Spre exemplificare, iată o discuție pe Facebook Messenger interceptată de hackerul redacției, Eponymous. Adică paznicul de noapte Costică, IT-ist șomer și care nu hăcuiește în timpul serviciului, ca alți useri din ramură, o sticlă.

Veronyka Tha: sal u ce faci?

Mihai Eminescu: Caut pe net o lucrare de Kant, am pus un rămășag cu Slavici. Se dă mare filogerman, dar nu știe că neamțul era Privatdozen.

Veronyka Tha: eșt f. tare țeam dat laic la poză. e selfie?

Mihai Eminescu: Ce e selfie, un concept kantian?

Veronyka Tha: u nuți faci selfiuri? miemi place să le fac în bae âmi dai și tu laic să moară pretenele de invidioase?

Mihai Eminescu: Ești drăguță, Veronă, ca o statuie florentină. Vrei să-ți fac o poesie?

Veronyka Tha: să fie scurtă că eu nu le țin minte. profu de românește zice să tocim luceafăru că ne lasă corijente. am vorbit cu tovarășele săi dăm niște laicuri ân particular te pui cu sifiliticu?

Mihai Eminescu: Nici eu nu-l știu pe deasupra, am făcut zeci de variante.

Veronyka Tha: u lai conpus? dece nu lai făcut ân plm mai scurt?

Mihai Eminescu: Am vrut să fie o cosmogonie, nu-ți place?

Veronyka Tha: e kul, că nuț văzusem poza până akuma. dacă vrei săi dau laic și lu cant al tău zimi kum are iuzerneimu

Mihai Eminescu: Lasă-l pe Kant, pe amicul Caragiale l-ai citit?

Veronyka Tha: kum să nu are niște postări f. haioase âmi place de el. i-am dat laicuri de multe ori și iam făcut și șer de vro trei ori

Mihai Eminescu: Canalia! Îmi spusese mie Maiorescu ceva! Te las acum, intru pe cont la Cleopatra, ea îmi e credincioasă și mă place până mă lasă fără măduvă! Respectata mea amică, dă-ți likeuri cu alți oameni superiori nimicniciei mele! Salutare de la un servitor!

Veronyka Tha: slt mai vorbim. poate eșim poimâine la o cafea ân mol. mâine nam timp trebue să merg cu fetele să rezolvăm problema cu luceafăru băgameaș ân ea de cozmogonie! pupik dulce!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare