AcasăActualitateÎn prezența buzelor lui Gâdea, Dragnea a descris gaura...

În prezența buzelor lui Gâdea, Dragnea a descris gaura din fundul bugetului tehnocrat

Forțe oculte vor ca românii să nu trăiască mai bine. SISTEMUL a pus gând rău programului de guvernare. Vor sânge? Să tragă în mine dar să lase guvernul să lucreze pentru români. Pe mine nu mă vor doborî! Pot să mă omoare, dar voi crăpa în picioare. Și voi fi înmormântat la fel ca să fac economie de spațiu. Nu, nu sunt conversații surprinse într-un salon la balamuc între doi pacienți cărora le-a întârziat tratamentul, cum ați fi tentați să credeți. Este un dialog care a avut loc la Buda TV, între un posesor de buze, l-am numit aici pe dl Gâdea, și unul de cur, în persoana electrocutatului Liviu Dracnea, capul cu electrozi al PSD. Relatăm cu vorbele noastre.

Profesorul de bale multimedia aplicate, dl Gâdea, l-a ascultat la deficit bugetar pe elevul Liviu Dracnea, de la școala de glumeți din Alexandria, pe care l-a scos la tablă să explice cum a găsit gaura de 10 miliarde de lei din curul bugetului gestionat de tehnocrați și din ce se compune ea. Înarmat cu o cariocă dar și cu fițuică de neam prost din care copia cu nesimțire, pușlamaua teleormăneană a așternut pe tabla lui Gâdea un tabel. Cu ochiul în fițuică  Dracnea a explicat că, după ce guvernul Puie Monta s-a cărat în grabă, a uitat pe pian în baia guvernului un PLUS de 5 miliarde de lei pe care n-a mai apucat să-i fure. La jumătatea anului 2016, din estimările de venituri ale aceluiași guvern mafiot tehnocrați au adunat mai puțin cu 3,9 miliarde de lei. Aici a intervenit cu buzele-i antrenate dl Gâdea și i-a cerut corigentului din Alexandria să precizeze că tehnocrații au intrat la guvern din decembrie 2016, deci prima gaură le aparține. Excitat și cu mustața zbârlită de intervenția buzelor catifelate, Dracnea a aprobat din cap și continuat.

După ce au produs această gaură, tehnocrații s-au gândit să o lărgească pe ea, pe gaură, în august 2016, când au împrăștiat la ministere 4,3 miliarde de lei. Cu logica lui impecabilă Gâdea și-a utilizat din nou buzele și a concluzionat: deci au mărit gaura! Aceeași excitație, aceeași mustață zbârlită și verdict necruțător al lui Dracnea: nici nu s-au uitat la ea! Instinctiv, capul lui Gâdea s-a cutremurat cu o mișcare dezaprobatoare stânga-dreapta. Livache a continuat imperturbabil să citeze cu nesimțire din fițuică.

În septembrie gaura a crescut la 9,5 miliarde, zice Dracnea. Și ce fac tehnocrații? Gâdea nu-și poate dezlipi buzele în vederea articulării așa că răspunde tot loaza din Teleorman. Mai fac o rectificare pozitivă de 0,3 miliarde! Domnu’ Gâdea, eu le-am spus că mint! Gâdea reușește să-și miște buzele dar Dracnea i le lipește la loc: Stați să termin! Gâdea tace iar corigentul continuă. De Revelion a venit momentul adevărului. Au ieșit cifrele, domnu’ Gâdea! Buzele se mișcă din nou și pocnesc pe bucile tremurânde ale lui Dracnea cu o întrebare fundamentală: sunteți siguri că au știut și au rectificat dinadins pe plus, ca să facă rău la lume? Rolurile se schimbă iar Dracnea se dilată în vreme ce Gâdea se contractă până la dimensiunea de limbric. Dracnea îl strivește pe vierme cu o replică magistrală: domnu’ (lasă o pauză de efect) Gâdea, io nu sunt la circ! Io nu vin să bat câmpii aici. Lucrurile sunt destul de grave. Poate chiar foarte grave.

Babele care priveau la Buda 3 desfac batistele și încep să bocească. Asistații strâng din pumni și mai iau o dușcă de trăscău. Lumea începe să înțeleagă dezastrul și lupta de martir a condamnatului Dracnea. În ochii poporului, cazierul banditului din Alexandria începe ușor, ușor să se imaculeze. Ce a urmat a fost o banalitate. Dracnea a socotit și a ajuns la concluzia că dimensiunea găurii din curul bugetului s-a lărgit la 10 miliarde plus cele vreo 4 rectificate pe pozitiv. După care s-a întâmplat un lucru minunat! Pușcăriașul a începu să împartă către români și gaura curului de la bugetul tehnocraților. Cum ar veni, gaura a devenit excedent iar salariile au început să crească, pensiile s-au erectat ca la armăsarii în călduri iar românii au început să o ducă din nou mai bine. Revenit de la tablă cu moca transfigurată și cu buzele lui Gâdea adânc înfipte pe buci, Livache a rostit în încheierea programului celebrul discurs despre cum o să crape el în picioare sub loviturile vrășmașilor apărând guvernul care dintr-o eroare nu se numește Dragnea, ci Grindeanu. Timpul nu mai avea răbdare. Și nici românii, care au adormit fericiți, cu telecomanda-n mână și darurile de la Dracnea în cap. Afară viscolea liniștit.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare