HomeActualitateLăsați copiii să vină la miting și nu-i opriți,...

Lăsați copiii să vină la miting și nu-i opriți, căci a lor va fi România de mâine!

Dacă ar fi știut Ceaușescu și cu Ceaușeasca, așa cum știu țațele care le-au luat locul, gen Dragnea și Firea, ce bună e, la casa tiranului, o autoritate pentru protecția copilului, ar fi trăit, poate, și azi și ar fi fost cântați non-stop de rapsozi pe Antena 3 și România TV. Un comunicat de la Autoritatea Națională pentru Protecția Copilului (ANPC) ar fi fost suficient să potolească revolta tinerilor, căci să-l văd eu pe-ăla care și-ar mai fi lăsat adolescenții să iasă în stradă și să-i dea jos pe odioasa dictatură și sinistra lui soție! E drept, când am fugit pe 21 decembrie 1989 în față la Dunărea, să urlu ca apucatul „Jos Ceaușescu!”, maică-mea s-a pus în ușa de la intrare și m-a implorat: ”Nu te duce, că te-mpușcă nenorociții, ca pe copiii ăia de la Timișoara!”, dar cu cine să te-nțelegi? Alta era situația dacă exista vreo decizie în acest sens din partea Autorității Naționale pentru Protecția Copilului, cum există în zilele noastre. Îți mai ardea de făcut Revoluție dacă știai că te paște vreo amendă babană și n-o să mai ai bani să cumperi pui ”frații Petreuș” sau adidași de porc? Nu-ți mai ardea!

Ai fi fost tentat să crezi că vremurile când, ca să ieși în stradă, trebuia să ai voie de la stăpânire, au trecut. Ei bine, n-au trecut. Ce se întâmplă în România de azi e mai rău decât ce se întâmpla la începuturile comunismului. Dacă faci greșeala să-ți manifești revolta, te iau japițele astea care ne conduc la bani mărunți de zici că ești pe puțin Râmaru și-ai omorât o scară de bloc. Dacă faci bannere, te calcă Garda, să vadă ce motive ai să le faci. Dacă pui proiecții, ești chemat la secție, să declari cine te-a plătit pentru asta. Dacă vii cu câinele la miting, poți să ai surpriza să afli, de la spălătorii de creiere de fraieri și de buci de moguli, că patrupedul a încasat mai mulți bani decât ai încasat tu de la Soroș, deși tu n-ai luat un franc, de la nimeni.

Acum, pentru că probabil epuizaseră șicanele, țucălarilor din aparatul de partid și de stat li s-a pus pata pe oamenii care au venit cu copiii la proteste. Plimbătorii de hârtii de la ANPC au cerut direcțiilor din teritoriu să comunice câți părinți au venit cu odraslele la mitingurile contra guvernului și ce măsuri s-au luat contra lor. Cică există în lege un articol care prevede că părinții nu-și pot folosi copiii în interes propriu. Băi, frecătorilor de mentă, eu sunt unul dintre ăia care și-au luat copiii – și nu doar unul, i-am luat pe amândoi, că sunt recidivist! – la mitingul ăla frumos în care s-au aprins luminile pentru România. Ce-o să-mi faceți? O să-mi luați caii de la bicicletă? Cum puteți dovedi că i-am luat în interes propriu, când am fost acolo doar pentru ei? Să vadă și ei ce înseamnă un neam unit, să vadă ce înseamnă sute de mii de tineri inteligenți, curajoși și plini de umor. Interes propriu era, băi, labelor triste, dacă-i luam la mitingul de la Cotroceni și primeam o sută de lei de cap de vită furajată, plus cât s-ar mai fi dat, dacă veneam și cu copilul – ca la cozile de pe timpul Împușcatului, când părinții își luau toți plozii de prin bătătură, să poată cumpăra mai multe ouă, iaurturi și suluri de hârtie igienică.

Și, în caz că n-ați auzit, băi, trepădușilor care vă puneți în slujba unui guvern de slugi, pus, la rândul lui, în slujba unui pușcăriaș, există o Convenție a UNICEF care face pipilică pe legile voastre de doi bani și care prevede că ”orice copil are dreptul la libertatea de a gândi și de a participa la întruniri paşnice care nu încalcă drepturile celorlalţi.” Ați auzit, băi, guguștiucilor? Libertatea de a gândi! Știți voi ce-i aia? O să vă plătesc amendă când o să-mi dovediți că mi-am dus copiii la miting în interes personal, că întrunirea din ”duminica luminilor”, de la Piața Victoriei n-a fost pașnică și că am încălcat acolo drepturile altora.  În loc să-și facă munca pentru care sunt plătiți din banii noștri, lacheii de la ANPC caută vinovați acolo unde nu sunt. Gata, bă-băieți, restul cazurilor le-ați rezolvat? Nu mai sunt copii bătuți de părinți prin România, nu mai sunt copii abuzați, arși cu țigara sau dați cu capul de pereți? Ați rezvoltat toate problemele astea? Totul era minunat, numai părinții ratați care-și iau copiii la mitinguri mai constituiau o problemă, nu, zmeilor?

Ei bine, cu cât o să ne șicanați mai mult, cu atât vom fi mai îndârjiți. Luați-ne bannerele, tăiați-ne proiectoarele, puneți-ne impulsuri pe luminițele de la telefoane, confiscați-ne dronele, faceți ce vă dă vouă prin capetele alea de slugi, că tot nu ne veți putea învinge. Vom continua să ieșim în stradă, cu copii cu tot, căci pentru ei ieșim. A lor va fi România de Mâine, oricât ați vrea voi, sclavilor, și stăpânii voștri, s-o transformați iar în România de Ieri.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare